LED controller

Een optimale lichtbeleving met slechts simpele LED verlichting creëer je met een LED controller van Fritz-Events. Met een LED controller kun je kleuren veranderen, lichtprogramma's aanroepen en lampen dimmen. Dit is ruim voldoende voor een licht set met LED parren en LED washes. Je koopt een led controller bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Bestel je daarnaast online, dan is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je vóór 18 uur, dan heb je de bestelling (mits voorradig) morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €600
Merken
LEDCON XL LED-controller
€ 209,00
LEDcon-02 MK2 Controller
€ 109,00
ColorCue 3 DMX controller voor LED-verlichting
€ 262,00
ColorCue 1 DMX controller voor LED-verlichting
€ 88,20
Festoonlight Q4 controller
€ 599,00
ColorCue 4 DMX controller voor LED-verlichting
€ 354,35
ColorCue 2 DMX controller voor LED-verlichting
€ 131,70
Controller voor Octostrip MK2
€ 494,00

Inbouw LED controller voor cafés, discotheken en zalen

Heb jij simpele LED verlichting die je wilt kunnen aansturen vanuit één centraal punt? Bijna alle kroegen, discotheken en zalen doen dit met behulp van een DMX lichtcontroller. Deze LED controllers zijn makkelijk te besturen en je hoeft stekkers hierdoor niet meer in of uit te pluggen. Met onze lichtcontrollers kun je iedere lamp los van elkaar inschakelen, van kleur veranderen en er programma's op laten draaien. Je kunt producten uit deze categorie snel en eenvoudig bevestigen aan een 19 inch rack of flightcase. Hierdoor heb je de mogelijkheid om ze snel en eenvoudig te vervoeren om te gebruiken als drive-in shows.

LED controller voor het aansturen van specifieke verlichting

Voor het aansturen van de festoonlight Q4 en octostrip MK2 zijn specifieke LED controllers ontwikkeld. Ook deze specifieke controllers kun je bij Fritz-Events uiteraard snel en voordelig geleverd hebben. Dit zijn namelijk populaire systemen en bieden verschillende besturingsstanden.

Op zoek naar een uitgebreidere LED controller?

Lichttechnici werken al snel met complexere systemen om de vrijheid te kunnen hebben om een perfecte show te kunnen verzorgen. Ons diverse aanbod aan DMX controllers zullen in dit geval gegarandeerd uitkomst bieden. Hier vind je goedkope systemen tot de uitgebreidere Chimp 300 en Avolites Quartz. Heb je vragen over een LED controller of heb je behoefte aan eerlijk en deskundig advies? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je dan direct! Voor een demonstratie kun je ook kiezen om een bezoek te brengen aan onze 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk.