Koptelefoon versterkers

Behringer MA400 Hoofdtelefoonversterker

€24,90

Maak je eigen mix met deze Behringer MA400 hoofdtelefoonversterker. De werking is simpel, je sluit een audiosignaal aan en een microfoon. Vervolgens kun je zelf de mix bepalen tussen deze 2 bronnen en dit op je hoofdtelefoon laten uitkomen.

Behringer HA400 4-kanaals hoofdtelefoonversterker

€24,90

De Behringer HA400 is een 4-kanaals stereo hoofdtelefoonversterker. Van de 4 aan te sluiten hoofdtelefoons kan het volume apart geregeld worden. Dit maakt de compacte HA400 onmisbaar voor menig muzikant!

Shure SHA900 draagbare hoofdtelefoonversterker

€949,00

De Shure SHA900 is een premiumkwaliteit draagbare audioversterker met ingebouwde digitaal-analoogconverter (DAC) voor gebruik tussen draagbare digitale audiobronnen en kwalitatief hoogwaardige hoofd- en oortelefoons.

LD Systems HPA1 Compacte koptelefoon voorversterker

€85,00

De LD Systems HPA1 is een koptelefoon voorversterker, geschikt voor zowel studio- als live-toepassingen. Dit kleine kastje is ook te gebruiken als beltpack, hiermee is hij ideaal voor een in-ear systeem bij een drummer of pianist.

LD Systems HPA4 4-kanaals hoofdtelefoonversterker

€37,00

Stevige maar compacte hoofdtelefoonversterker van het merk LD Systems. Met dit kastje is het mogelijk om een geluidsbron te verdelen over 4 aparte hoofdtelefoons, waarbij het volume van elke hoofdtelefoon apart te regelen is.

DAP AMP-104 4-kanaals koptelefoon versterker

€74,10

De DAP AMP-104 is een 4-kanaals koptelefoonversterker die je signaal kan splitsen naar 4 uitgangen. Elke uitgang is voorzien van zijn eigen volumeregelaar. Het is zelfs mogelijk om maximaal 8 koptelefoons aan te sluiten.

LD Systems HPA6 6-kanaals hoofdtelefoonversterker

€166,00

De LD Systems HPA6 is een 19 inch hoofdtelefoonversterker met maar liefst 6 individuele kanalen. De unit is uitgevoerd met 6 aux ingangen, deze worden weer verdeeld naar 3 hoofdtelefoon-uitgangen.