Halloween

Halloween wordt steeds populairder in Nederland. Bij Fritz-Events zijn verschillende producten te koop die dit uit Amerika overgewaaide feest een stuk leuker kunnen maken. Denk hierbij aan rookmachines, rookvloeistoffen, stroboscopen, lasers en verlichting. Al deze artikelen dragen bij aan een nóg griezeligere beleving van Halloween. Onze productexperts hebben zelfs enkele aantrekkelijk geprijsde bundels samengesteld.

... Lees meer

Maak Halloween echt eng

Er zijn talloze manieren te bedenken om van Halloween een onvergetelijke ervaring te maken. Zet een rookmachine of verlichting in een uitgeholde pompoen en die ziet er meteen een stuk enger uit. Maar denk ook aan het knippereffect van een stroboscoop of een te gekke groene of rode laser. Al deze artikelen koop je voordelig online in onze webshop. Laat je creatieve geest de vrije loop en bedenk gave toepassingen om jouw halloweenfeest te laten slagen.

We hebben een ruime selectie op voorraad en daarvoor geldt: op werkdagen voor 18.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Ook zijn er een vijftal aantrekkelijk geprijsde Halloweenbundels gemaakt met verschillende producten.