Studio microfoons

Shure SM7B Dynamische studio microfoon

€366,00

De Shure SM7B is één van de meest populaire microfoons voor in radio- en opnamestudio's. Zo gebruikt radiozender 3FM deze microfoon al tientallen jaren. Hij heeft een vlak, groot opnamebereik waardoor hij perfect geschikt is voor zang en spraak.

Vonyx Studio opnameset

€69,00

Neem eenvoudig je eigen podcast op of spreek voice-overs in met deze Vonyx Studio opnameset. Hij bestaat uit een tafelmicrofoonstandaard, shockmount, popfilter en kabel. Alles wat je nodig hebt voor een prima opname dus.

LD Systems PODCAST2 Studiomicrofoon met statief en accessoires

€99,00

De LD Systems PODCAST2 set bestaat uit een USB studiomicrofoon met statief en popfilter. Deze set is zeer geschikt voor opname van spraak en zang en wordt dan ook veel gebruikt door YouTube vloggers.

LD Systems D1014 CUSB condensator studiomicrofoon

€73,00

De LD Systems D1014CUSB is een universele condensatormicrofoon, voorzien van een USB connector. Hiermee sluit je hem eenvoudig aan op een Mac of PC, zonder extra drivers. Perfect voor multimedia of podcast toepassingen.

Shure PG27 Studio condensator microfoon
Sale

Shure PG27 Studio condensator microfoon

€139,00 €129,00

De Shure PG27 is een bekende microfoon uit de PG-serie. Dankzij zijn grote membraan maakt hij heldere opnames van zowel vocalen als instrumenten.

Shure PG42-USB Condensator microfoon

€279,00

De Shure PG42-USB is een upgrade versie van de normale PG42. Deze versie kun je via een doodnormale USB-poort aan een laptop of computer verbinden om eenvoudig digitaal op te kunnen nemen.

Behringer Podcastudio USB studio opnameset

€99,00

Neem je graag video's op voor een vlog of voor demo filmpjes, dan is een goede verstaanbaarheid ook van groot belang. Deze set bestaat uit alles wat je nodig hebt om op te nemen en te beluisteren. Een perfecte set voor digitale opname.

Shure KSM141 Condensator instrumentmicrofoon

€519,00

De Shure KSM141 is een premium condensator microfoon die vooral geschikt is voor akoestische en houten blaasinstrumenten. Ook instrumenten met lage frequenties, zoals een contrabas en kickdrum kunnen worden opgenomen met deze KSM141.

Shure KSM141 Condensator instrumentmicrofoon stereopaar

€959,00

Met deze Shure KSM141 stereoset maak je de mooiste opnames. Het zorgt door diepte en ruimtelijke plaatsing. Er zijn verschillende manieren om de stereomicrofoons te plaatsen, vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Shure KSM137 Condensator instrumentmicrofoon stereopaar

€825,00

Met een goed stereopaar microfoons kun je prachtige opnames maken. Deze KSM137 stereoset is voor allerlei toepassingen geschikt. Hij wordt geleverd met toebehoren in een mooi opbergkoffertje.

Shure KSM137 Condensator instrumentmicrofoon

€379,00

De Shure KSM137 is een populaire condensatormicrofoon, geschikt voor zowel studio- als livegebruik. Hij is bestand tegen een extreem hoge geluidsdruk en heeft een hoog uitgangsniveau met een lage eigen ruis.

Shure KSM44A/SL Condensatormicrofoon champagne

€949,00

De Shure KSM44A is een microfoon die we vooral in de studio tegenkomen. Hij heeft een groot, lichtgewicht diafragma en dankzij de keuze uit meerdere opnamepatronen is de KSM44A geschikt voor talloze toepassingen.

Shure KSM42/SG Condensator zangmicrofoon

€725,00

De Shure KSM42 is een cardioïde condensatormicrofoon. Hij heeft een groot dubbel diafragma en is helemaal ontworpen voor zangtoepassingen. De geïntegreerde grille bestaat uit 3 lagen die bescherming bieden tegen het geluid van wind en adem.

Shure KSM32/SL condensatormicrofoon champagne

€599,00

De Shure KSM32/SL komen we tegen in livesituaties, maar evengoed in de opnamestudio. Het is dan ook een erg veelzijdige microfoon, geschikt voor het opnemen van zang, akoestische en houten blaasinstrumenten, contrabassen en kickdrums.

Shure KSM32/CG condensatormicrofoon zwart

€559,00

De Shure KSM32/CG komen we tegen in livesituaties, maar evengoed in de opnamestudio. Het is dan ook een erg veelzijdige microfoon, geschikt voor het opnemen van zang, akoestische en houten blaasinstrumenten, contrabassen en kickdrums.

Shure KSM313 Dual-Voice Ribbon microfoon

€1.389,00

De Shure KSM313 is een ribbon microfoon met een ongekende opnamekwaliteit. Hij is daarom ook vooral geschikt voor gebruik in de studio. De KSM313 is een echte bidirectionele microfoon, geschikt voor zang of instrumenten.

Rode NT1 Kit condensator microfoon

€299,00

De Rode NT1 Kit bestaat, behalve uit de NT1 microfoon, uit een shockmount, popfilter en opbergzakje. Een zeer complete set dus voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve set voor het opnemen van spraak en zang.

Rode NT1-A Studiomicrofoon

€159,00

De Rode NT1-A is een studiomicrofoon die vooral wordt gebruikt voor het opnemen van vocalen. Hij wordt geleverd met shockmount en XLR kabel, zodat je direct aan de slag kunt. Het mooiste is nog wel de 10 jaar garantie op deze NT1-A.

Rode NT2-A studiomicrofoon

€349,00

De Rode NT2-A is een microfoon die we vooral in de studio tegenkomen. De richtkarakteristiek kan worden aangepast, waardoor de microfoon zeer uiteenlopende toepassingen kent. Hij wordt geleverd als compleet pakket met accessoires.

DAP CM-87 groot membraam studio condensator microfoon

€118,00

De DAP CM-87 is een groot membraam condensatormicrofoon die ideaal is voor opnametoepassingen. Daarnaast komen we hem ook vaak tegen bij orkesten en akoestische ensembles.