Elektrische confetti kanon

Een Magic FX elektrische confetti kanon (electric confetti cannon) schiet je af met behulp van een shooter. Een shooter is DMX aanstuurbaar, waardoor je confetti op afstand kunt afschieten. Je ziet confetti tegenwoordig terug op ieder festiviteit. Magic FX electrische confetti kanons zijn ook geschikte patronen voor een stage gun (podiumpistool). Hiermee kun je een bombastische en stoere entree maken op elk feest! Ook elektrische streamer kanons worden hier vaak voor gebruikt. Een confetti kanon koop je bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en leveren snel tegen uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Kleur
Toon meer
Lengte
Electric Confetti Cannon 50cm zilver metallic
€ 8,25
Electric Confetti Cannon 50cm geel
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 80cm hartjes rood
€ 10,75
Electric Confetti Cannon 50cm hartjes rood
€ 7,95
Electric Confetti Cannon 50cm multicolour
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm wit+zilver
€ 7,75
Electric Confetti Cannon 50cm oranje
€ 6,95
Electric Cannon 80cm leeg
€ 7,95
Electric Confetti Cannon 80cm zilver metallic
€ 10,75
Electric Confetti Cannon 80cm wit
€ 8,95
Electric Confetti Cannon 80cm wit+zilver
€ 9,95
Electric Confetti Cannon 50cm zwart
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm goud metallic
€ 8,25
Electric Confetti Cannon 50cm wit
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm rood
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm paars
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm roze
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm lichtgroen
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm lichtblauw
€ 6,95
Electric Confetti Cannon 50cm donkergroen
€ 6,95

Confetti kanon in je gewenste kleur en maat buis

Alle buizen hebben dezelfde 5cm doorsnede en passen op iedere Magic FX shooter en gun. De buizen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig karton en de confetti is brandvertragend. Ze zijn hierdoor veilig en betrouwbaar. Je hebt de keuze uit papier en metallic confetti. Metallic glinstert voor een glamour uitstraling.

Kies je gewenste kleur uit en kies een maat. Je kunt kiezen uit 50 en 80cm buizen. De grotere reiken verder (tot 20 meter) en zijn rijker gevuld. Een dun stukje folie zorgt ervoor dat snippers niet ongewenst uit de buis kunnen vallen.

Hoe schiet je een elektrische confetti kanon af?

Verbind de kabel van je Showtec of Magic FX confetti kanon met een shooter of gun en zodra hier spanning op komt te staan, schiet de confetti af. Het dunne stukje folie die ervoor zorgen dat snippers niet ongewenst uit de buis kunnen vallen hoeft niet te worden verwijderd voor gebruik.

Vragen over een elektrische confetti kanon?

Voor alle vragen over ons assortiment neem je contact op met onze klantenservice. Zij hebben namelijk alle kennis en kunde in huis om je te kunnen helpen op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Ook voor eerlijk en deskundig advies ga je naar Fritz-Events door onze ruim 10 jaar lange ervaring en specialisatie.