Betaalmethoden

Betalen, helaas moet dat ook gebeuren. Fritz-Events biedt je diverse betaalmethoden om het toch zo aangenaam mogelijk te maken.
Hieronder vind je een overzicht.

iDeal

iDeal

iDeal is de meestgebruikte online betalingsmethode van Nederland. Je betaalt in de betalingsomgeving van je eigen vertrouwde bank en je betaling wordt het snelste verwerkt. 
 
 
PayPal

PayPal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
 
 
Bank

Bankoverschrijving

Met betalen per bankoverschrijving betaal je in je vertrouwde bankomgeving. Houd er wel rekening mee dat het geld niet direct op onze rekening staat, het kan dus voorkomen dat je bestelling hierdoor vertraging oploopt.

 
MisterCash

Bancontact / Mister Cash

Een van de populairste betaalmethoden in België.

 
Pin

Pin

Betalen per pin is mogelijk in onze winkel in Cuijk. Ook als je kiest voor rembours als verzend- en betaalmethode, kun je in Nederland met je pinpas betalen. Meer informatie over rembourszendingen vind je hieronder.

 

contant

Contant

Contant betalen is alleen mogelijk in onze winkel in Cuijk.

 

factuur

Betalen op rekening

Ben je een zakelijke klant? Dan is het mogelijk om te kiezen voor betalen op rekening. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. De meerprijs hiervoor is € 10,-.

 

Rembours

Je kunt als verzend- en betaalmethode kiezen voor rembours. In dat geval betaal je jouw bestelling aan de PostNL-medewerker die jouw pakket komt afleveren aan de deur. Daar zit een meerprijs aan verbonden van € 15,-, ongeacht de orderwaarde. In Nederland kun je een rembourszending alleen met je pinpas betalen, niet met contant geld of een credit card. Bestellingen met een totaalbedrag van meer dan € 2000,- kunnen binnen Nederland niet onder rembours verzonden worden. In België is een rembourszending alleen met contant geld te betalen. Het maximum bestelbedrag bedraagt in België € 500,-.