Betaalmethoden

Betalen, helaas moet dat ook gebeuren. Fritz-Events biedt je diverse betaalmethoden om het toch zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vind je een overzicht.

iDeal

iDeal

iDeal is de meestgebruikte online betalingsmethode van Nederland. Je betaalt in de betalingsomgeving van je eigen vertrouwde bank en je betaling wordt het snelste verwerkt. 

PayPal

PayPal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Kies je voor betaling met PayPal dan wordt 3% van de orderwaarde bij het totaalbedrag opgeteld. In ruil hiervoor krijg je aankoopbescherming. Deze bescherming geldt voor: niet ontvangen producten, tijdens de verzending beschadigde producten en producten die sterk afwijken van de omschrijving.

Bank

Bankoverschrijving

Met betalen per bankoverschrijving betaal je in je vertrouwde bankomgeving. Houd er wel rekening mee dat het geld niet direct op onze rekening staat, het kan dus voorkomen dat je bestelling hierdoor vertraging oploopt.

MasterCard

MasterCard

Betalen met jouw MasterCard creditcard.

Visa

Visa

Betalen met jouw Visa creditcard.

American Express

American Express

Betalen met jouw American Express creditcard.

Maestro

Maestro

Betalen met jouw Maestro betaalkaart.

MisterCash

Bancontact / Mister Cash

Een van de populairste betaalmethoden in België.

Pin

Pin

Betalen per pin is mogelijk in onze winkel in Cuijk.

contant

Contant

Contant betalen is alleen mogelijk in onze winkel in Cuijk.

factuur

Betalen op rekening

Ben je inkoper van een groot bedrijf of overheidsinstantie en ben je niet betalingsbevoegd? Dan is het mogelijk om te kiezen voor betalen op rekening. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. De meerprijs hiervoor is € 10,-. Deze optie is dus niet bedoeld voor eenmanszaken en kleine bedrijven.

giropay

Giropay

Een populaire Duitse betaalmethode.

giropay

Belfius

Een Belgische betaalmethode.

giropay

KBC/CBC

Een Belgische betaalmethode.

giropay

ING Homepay

Een Belgische betaalmethode.