Betaalmethoden

Betalen, helaas moet dat ook gebeuren. Fritz-Events biedt je diverse betaalmethoden om het toch zo aangenaam mogelijk te maken.
Hieronder vind je een overzicht.

iDeal

iDeal

iDeal is de meestgebruikte online betalingsmethode van Nederland. Je betaalt in de betalingsomgeving van je eigen vertrouwde bank en je betaling wordt het snelste verwerkt. 
 
 
PayPal

PayPal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
 
 
Bank

Bankoverschrijving

Met betalen per bankoverschrijving betaal je in je vertrouwde bankomgeving. Houd er wel rekening mee dat het geld niet direct op onze rekening staat, het kan dus voorkomen dat je bestelling hierdoor vertraging oploopt.

 
MisterCash

Bancontact / Mister Cash

Een van de populairste betaalmethoden in België.

 
Pin

Pin

Betalen per pin is mogelijk in onze winkel in Cuijk. 

 

contant

Contant

Contant betalen is zowel mogelijk in onze winkel in Cuijk als bij de postbode aan de deur. In het laatste geval dien je voor "rembours" te kiezen, daar zit een meerprijs aan verbonden van € 15,- ongeacht de orderwaarde.

 

factuur

Betalen op rekening

Ben je een zakelijke klant? Dan is het mogelijk om te kiezen voor betalen op rekening. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. De meerprijs hiervoor is € 10,-.