Draadloze microfoon

In contrast met een bekabelde microfoon geeft een draadloze microfoon meer bewegingsvrijheid en comfort. Je bent niet langer gebonden aan de lengte van een kabel en je ontneemt hiermee de kans dat iets of iemand de kabel in de weg zit, wat tot ongemakkelijke situaties kan leiden. Door onze specialistische kennis over draadloze microfoons en scherpe prijzen koop je een draadloze microfoon snel en voordelig online bij Fritz-Events. Om zeker te zijn van de juiste aankoop kun je diverse draadloze microfoons komen testen in onze 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk! 

... Lees meer

Diverse draadloze microfoon categorieën

Er bestaan diverse typen draadloze microfoons. Zo is een draadloze handheld microfoon gemaakt om in de hand te houden of op een statief te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat jij zelf de afstand tot de microfoon kunt bepalen voor een optimale klank. Wil je vrij kunnen bewegen zonder een microfoon in de hand te hoeven houden, dan kies je voor een dasspeld-, headset- of lavalier microfoon. Naast het draadloos uitversterken van je stem (spraak en zang), kun je ervoor kiezen om instrumenten en omgevingsgeluid draadloos op te nemen of uit te versterken. Denk aan een gitaar waarmee je vrij over het podium wilt kunnen bewegen of camerabeelden die je draadloos van omgevingsgeluid wilt kunnen voorzien.

Beschikbare frequenties voor je draadloze microfoon

Nieuwe draadloze microfoons van Fritz-Events gebruiken frequenties die zich niet bevinden in het verboden 4G en 5G frequentiebereik. Hierdoor hoef je momenteel niet bang te zijn voor frequentiestoringen of restricties die zich in het verleden (oudere microfoons) wel hebben voorgedaan. Bij 80% van alle oudere draadloze microfoons kunnen storingen optreden die te maken hebben met de veranderingen in het mobiele frequentiegebruik van grote netwerkaanbieders. Het is dan ook verboden om deze oudere microfoons nog langer te gebruiken en wij bevelen aan om deze spoedig te vervangen. 

Eerlijk en deskundig advies nodig voor draadloze microfoon?

Wil je graag eerlijk en deskundig advies voor het kopen van een bekabelde of draadloze microfoon, dan neem je contact op met onze klantenservice. Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in geluid en kunnen je op dit gebied goed en snel informeren en adviseren. Naast onze ruime kennis en ervaring staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice. Bestel je vandaag voor 18.00 uur een voorradig product, dan heb je hem morgen al in huis en verzending is gratis bij een orderwaarde vanaf €75, -.