Draadloze microfoon

Wil je een draadloze microfoon kopen? Laat je dan eerlijk en deskundig adviseren door Fritz-Events. Wij denken namelijk graag met je mee en weten een passende oplossing voor iedere toepassing. Bij ons bestel je een draadloze microfoon snel en voordelig online met een geweldige service en garantie. Ook kun je microfoons uitproberen in onze showroom in het Brabantse Cuijk om de juiste weloverwogen keuze te kunnen maken. Ten opzichte van microfoons met snoer geven draadloze microfoons je meer bewegingsvrijheid en comfort.

... Lees meer

Aanbod draadloze microfoons

Er bestaan diverse typen draadloze microfoons. Zo is een draadloze handheld microfoon gemaakt om in de hand te houden of op een statief te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat jij zelf de afstand tot de microfoon kunt bepalen voor een optimale klank. Wil je vrij kunnen bewegen zonder een microfoon in de hand te hoeven houden, dan kies je voor een dasspeld-, headset- of lavalier microfoon. Naast het draadloos uitversterken van je stem (spraak en zang), kun je ervoor kiezen om instrumenten en omgevingsgeluid draadloos op te nemen of uit te versterken. Denk aan een gitaar waarmee je vrij over het podium wilt kunnen bewegen of camerabeelden die je draadloos van omgevingsgeluid wilt kunnen voorzien.

Draadloze microfoon frequenties

Nieuwe draadloze microfoons van Fritz-Events gebruiken frequenties die zich niet bevinden in het verboden 4G en 5G frequentiebereik. Hierdoor hoef je momenteel niet bang te zijn voor frequentiestoringen of restricties die zich in het verleden (oudere microfoons) wel hebben voorgedaan. Bij 80% van alle oudere draadloze microfoons kunnen storingen optreden die te maken hebben met de veranderingen in het mobiele frequentiegebruik van grote netwerkaanbieders. Het is dan ook verboden om deze oudere microfoons nog langer te gebruiken en wij bevelen aan om deze spoedig te vervangen. 

Draadloze microfoon kopen?

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in geluid en kunnen je op dit gebied goed en snel informeren en adviseren. Naast onze ruime kennis en ervaring staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice. Bestel je vandaag voor 18.00 uur een voorradig product, dan heb je hem morgen al in huis en verzending is gratis bij een orderwaarde vanaf €75, -.