Hijsbanden

Hijsbanden (ook slings genoemd) gebruik je om objecten te hijsen. Hijsbanden zijn eindeloze stroppen waarvan de kern bestaat uit een gesponnen kunststof multifilament garen dat omgeven is door een beschermende mantel. Gezien het feit dat deze stroppen geen einde hebben, worden ze ook wel rondstroppen genoemd. Ben je op zoek naar hijsbanden, dan koop je hier je gewenste hijsbanden tegen een scherpe prijs en uitstekende service. Zo is verzending gratis vanaf €75, - en is je bestelling voorradig, dan heb je hem morgen al in huis mits je vóór 18.00 uur besteld.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
Hijsband zwart 1 ton werkende lengte 1m
€ 5,25
Hijsband zwart 1 ton werkende lengte 1,5m
€ 7,35
Hijsband zwart 1 ton werkende lengte 2m
€ 9,00
Hijsband zwart 1 ton werkende lengte 3m
€ 12,10
Hijsband zwart 2 ton werkende lengte 1m
€ 7,45
Hijsband zwart 2 ton werkende lengte 1,5m
€ 10,25
Hijsband zwart 2 ton werkende lengte 3m
€ 19,00

Toepassing van hijsbanden

De meest gebruikte hijsbanden in de evenementenbranche zijn gemaakt van polyester. Deze zijn te herkennen aan een blauw merklabeltje. Hierop staat de belastbaarheid (WLL) vermeld. Slings zijn ideaal voor gebruik in combinatie met trussen. De hoofdbuizen hiervan zijn rond en daardoor wordt de sling nauwelijks beschadigd. Bij andere toepassingen moet er altijd rekening gehouden worden met het feit dat een hijsband door scherp materiaal doorgesneden kan worden.

Aanbod hijsbanden

Wij hebben hijsbanden met een maximale draagkracht van 1000 en 2000kg en een lengte van 1, 1,5, 2 en 3 meter. Showtec heeft op dit gebied een goede prijs-kwaliteitsverhouding en daarom hebben wij ons binnen deze categorie beperkt tot enkel dit merk. Ook voor spanbanden kun je bij ons uitstekend terecht.

Hijsbanden bestellen?

Wil je graag hijsbanden bestellen en heb je hierbij een vraag over bijvoorbeeld de voorraad of levering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ook proberen we je te helpen als je een benodigd type niet in ons online assortiment kunt vinden.