Markeringstape

Lijnentrekker voor vloermarkeringstape

€249,00

Trek eenvoudig grote afstanden tape met deze lijnentrekker. Ideaal voor het aanbrengen van vloermarkeringstape in sporthallen, magazijnen, fotostudio's of filmsets.

Gaffergear Checked en Defect tape set

€4,90

Deze set bestaat uit 2 rolletjes tape die voor veel verhuurders van materiaal goed van pas zullen komen. De ene rol is groen en heeft als opdruk "checked", de andere is rood en heeft als opdruk "defect". Ideaal voor markeren van flightcases.

Gaffergear Checked tape 25mm 66m

€2,50

Deze tape wordt veel gebruikt door verhuurders van allerhande producten. Met deze tape met opdruk "checked" kun je markeren welke producten al gecontroleerd zijn, na terugkomst. Zo is voor iedereen duidelijk dat de inhoud goed bevonden is.

Gaffergear Defect tape 25mm 66m

€2,50

Deze tape wordt veel gebruikt door verhuurders van allerhande producten. Met deze tape met opdruk "defect" kun je markeren welke producten defect zijn, na terugkomst. Zo is voor iedereen duidelijk dat de inhoud niet goed is.

Gaffergear Incomplete tape 25mm 66m

€2,50

Deze tape wordt veel gebruikt door verhuurders van allerhande producten. Met deze tape met opdruk "incomplete" kun je markeren welke producten incompleet zijn, na terugkomst. Zo is voor iedereen duidelijk dat de inhoud niet compleet is.