Markeringstape

Wil je iemand bewust maken van obstakels of aangeven waar men wel en niet mag komen? Om een opvallende markering aan te geven koop je markeringstape snel en voordelig online bij Fritz-Events. Door de felle en gevaarlijke kleuren valt markeringstape namelijk erg op en trekt hiermee snel de aandacht. Door de goede weerstand tegen vocht, goede hechting en hoge kleefkracht, is markeringstape geschikt voor diverse ondergronden én voor buitengebruik. Speciaal voor de corona maatregelen hebben wij markeringstape beschikbaar met de tekst: "1,5 meter afstand houden aub". Koop je producten vóór 18 uur, dan heb je deze, mits voorradig, morgen al in huis. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
Kleur
Toon meer
Lijnentrekker voor vloermarkeringstape
€ 299,00
Vloer-markeringstape 50mm rood-wit
€ 7,50
Vloer-markeringstape 50mm zwart-geel
€ 7,50
Vloer-markeringstape 150mm zwart-geel
€ 29,55
PVC markeringstape 25m indicatie groen
€ 4,75
PVC markeringstape 20m indicatie geel
€ 4,75
PVC markeringstape 10m indicatie rood
€ 4,60
PVC markeringstape 15m indicatie wit
€ 4,75
PVC markeringstape 5m indicatie blauw
€ 4,75

Groot aanbod markeringstape van diverse breedtes en lengtes

Bij ons vind je markeringstape in ieder gewenste formaat. Zo hebben wij ze met een breedte van 25, 50 en 150 mm. De lengtes van de rollen variëren van 10 - 66 meter. Je kunt kiezen voor diverse kleuren (groen, geel, rood, wit, blauw) en voor de opvallende combinaties geel-zwart en rood-wit. Voor de 1,5 meter economie koop je bij ons snel markeringstape met de tekst "1,5 meter afstand houden aub".

Markeringstape lijntrekker

Voor de grote afstanden is het interessant om gebruik te maken van een lijntrekker. Hiermee kun je eenvoudig en snel grote afstanden overbruggen zonder intensieve handelingen te hoeven verrichten of een verkeerde houding in te hoeven nemen.

Vragen over beschikbaarheid of levering?

Wil je snel weten wanneer je de markeringstape kunt verwachten of wat de huidige voorraad is? Neem dan contact op met onze klantenservice en zij kunnen je hierover verder informeren. Ook voor andere vragen helpen wij je graag met eerlijk en deskundig advies. Zelfs indien je type tape er niet tussen staat, kijken wij voor jou of we je de tape toch kunnen leveren.