Broadcast microfoon statief

Een broadcast microfoon statief is zeer geschikt voor radio studio's, geluidsstudio's en andere ruimtes waar regelmatig podcasts of audio/video streaming diensten worden opgenomen. Dit komt door de stabiele en flexibele arm die je in staat stelt om een microfoon snel en gemakkelijk op hoogte te stellen zonder ruis op het kanaal te veroorzaken. Een broadcast microfoon statief monteer je door middel van een klem aan de tafel en door de studio boom kun je een microfoon in ieder gewenste hoogte en directie verplaatsen. Ben je op zoek naar een scherp geprijsde broadcast microfoon statief met uitstekende service en snelle levering? Koop dan je gewenste variant bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €200
Merken
Toon meer
Tafelmicrofoonarm met kabel
€ 19,90
23860 Tafelarm microfoonstatief
€ 159,00
Broadcasting statief
€ 68,45
23850 Tafelarm microfoonstatief
€ 99,00
Broadcast statief met Neutrik pluggen
€ 84,75
CST238/B broadcast microfoonstatief
€ 64,50
S TBA 01 tafel microfoonarm met XLR-kabel
€ 41,60
23840 tafel microfoonarm
€ 72,00
MS TBA 01 microfoonarm
€ 63,00
MA VARIARM L38 zwenkarm met 2x 3/8 inch large
€ 55,00
MA VARIARM M38 zwenkarm met 2x 3/8 inch medium
€ 45,00

Betrouwbare broadcasting statieven

Door onze uitgebreide expertise op het gebied van broadcast statieven hebben wij ons aanbod zorgvuldig geselecteerd om een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen garanderen. Hierbij heb je de keuze uit een goedkope tafel microfoon arm van Vonyx tot professionele broadcast microfoon statieven van Caymon, K&M en DAP.

Microfoonbevestiging van een broadcast microfoon statief

De statieven zijn voorzien van een 3/8 inch schroefdraad en XLR kabel waaraan je ieder type microfoon, microfoonklem en shockmount kunt bevestigen. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan gebruik je een verloopnippel om je klem of shockmount toch te kunnen bevestigen.

Vragen of behoefte aan advies m.b.t. broadcast statief?

Zit je gewenste broadcast microfoon statief er niet tussen of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je er direct mee. Door ruim 10 jaar dé specialist te zijn in licht, geluid, DJ gear & special effects kunnen wij je voorzien van eerlijk en deskundig advies. Koop je een broadcast microfoon statief online, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur vandaag, dan heb je de bestelling, indien voorradig, hoogst waarschijnlijk morgen al binnen!