DJ Tabletop

Een dj tabletop, ook mediaplayer of CD-mediaspeler genoemd, is essentieel voor iedere dj om te kunnen beatmatchen, scratchen, samples af te spelen en nog veel meer. Een dj tabletop ondersteunt verschillende muziekbestanden die je kunt inladen middels een USB-opslagapparaat, SD-geheugenkaart, Pc en Mac. Pioneer is op het gebied van dj tabletops momenteel marktleider en hun vlaggenschip onder de Pro-DJ mediaplayers is de Pioneer CDJ-3000. Een dj tabletop koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events door onze snelle, gratis verzending en een geweldige klantenservice!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €3000
Merken
XDJ-700 dj tabletop
€ 735,00
CDJ-3000 Pro-DJ multiplayer
€ 2.599,00
XDJ-1000 MK2 dj tabletop
€ 1.245,00

DJ tabletop functies

Een CD- of mediaspeler is niet enkel bedoeld om nummers af te spelen. Je kunt er namelijk leuke trucs mee doen op het moment dat je bepaalde DJ functies op je mediaspeler hebt om iets toe te kunnen voegen of om geluid te bewerken. Met een DJ tabletop kun je naast het creëren van perfecte overgangen nog veel met behulp van diverse functies op het gebied van prestratiecontrole, cue en tempo.

DJ tabletop in combinatie met laptop

Een DJ tabletop kun je gemakkelijk verbinden met een andere speler, laptop of PC. Dit kan door middel van een USB verbinding. Gebruik je een DJ tabletop in combinatie met een laptop, dan kun je gebruikmaken van het gratis programma genaamd: Rekordbox.

DJ tabletop display

Tegenwoordig is iedere DJ tabletop voorzien van een LED scherm waar voor een DJ belangrijke informatie op af te lezen is. Denk bijvoorbeeld aan een fasemeter, beat counter, Wave zoom-scherm en On-Jog display

DJ tabletops uitproberen?

Wij hebben diverse DJ tabletops in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk opgesteld staan. Deze kun je bij ons uitgebreid komen testen om uit te vinden welke je voorkeur heeft. Kies je ervoor om online te bestellen, maar ben je nog niet zeker van je keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan namelijk 6 dagen per week vol enthousiasme voor je klaar om je eerlijk en deskundig advies te kunnen geven. Twijfel niet om hier gebruik van te maken! Koop je online vóór 18.00 uur, dan heb je voorradige producten daarnaast morgen al in huis!