Onze winkel

Wil jij luidsprekers vergelijken of een lichteffect met eigen ogen zien? In onze 200m² grote showroom in het Brabantse Cuijk hebben wij een ruim assortiment voor je opgesteld en aangesloten. Zes dagen per week staan er deskundige medewerkers voor je klaar om jou een goed advies te geven. Ook voor de kleinere artikelen zoals pluggen, kabels en gaffa tape ben je van harte welkom! Onze winkel aan de Weldaad 7B in Cuijk is volgens onderstaande openingstijden geopend. 

Adres: Weldaad 7B, 5431 SM Cuijk

Openingstijden winkel

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 12:00 uur
  13:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Geluid

Zowel voor de beginnende als gevorderde DJ of muzikant hebben wij het perfecte PA systeem. In onze showroom hebben we zowel actieve fullrange luidsprekers en subwoofers als passieve fullrange luidsprekers en subwoofers. Daarnaast hebben we complete luidsprekersets van merken als QSC, Electro Voice en LD Systems.

Ook voor horecabedrijven, scholen en bedrijven in de sportbranche is ons aanbod ruim te noemen. Zo leveren wij installatie luidsprekers en mobiele luidsprekersets in diverse segmenten.

In onze showroom vind je tevens Allen & Heath en Soundcraft PA mixers, afspeelapparatuur en microfoons van merken als Shure, Sennheiser en RØDE.

Luidsprekers showroom Fritz-Events

Licht

Geen feest is compleet zonder licht! We hebben prachtige LED lichteffecten voor thuisgebruik maar ook professionele LED moving-heads, LED scanners, LED stroboscopen en lasers voor gebruik in kroegen en clubs. Veel van deze verlichting is aan te sturen middels DMX lichtcontrollers en DMX software. Onze populairste merken op het gebied van licht zijn Showtec, Cameo, JB Systems en American DJ.

Lichteffecten showroom Fritz-Events

Bekabeling

Aan onze kabelwand vind je XLR signaalkabels, Jack kabels, speakerkabels en RCA kabels in diverse lengtes. Maak je je kabels of multikabels liever zelf? Signaalkabel of speakerkabel is bij ons ook per meter te koop. Met de audiopluggen en chassisdelen van Neutrik of Procab maak je je kabels exact zoals jij dat wil.

Op zoek naar stroomkabels? Veel 230V connectors, stroomkabels en stroomverdelers zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Ook voor krachtstroomkabels en krachtstroomverdelers van Keraf ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekabeling winkel Fritz-Events

DJ Gear

Als dealer van o.a. Pioneer, Reloop en Native Instruments hebben we voor ieder budget passende DJ Gear. In onze showroom hebben we zowel digitale controllers voor beginnende als gevorderde DJ's. Ook complete DJ sets bestaande uit DJ mixers en Table-top spelers staan voor je opgesteld.

Pioneer winkel Fritz-Events 

Special Effects

Special Effects maken je show pas echt compleet. Fritz-Events heeft een ruim assortiment rookmachines, hazers & fazers die er voor zorgen dat de bundel van je moving-head of scanner perfect te zien zijn.

Wordt het echt een knalfeest? Kijk dan eens naar de producten van MagicFX. We hebben zowel handheld confetticannons en streamercannons als elektrische confetticannons in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast hebben we confettishooters, CO2 effecten, vuureffecten en kleurpoeder.

Impressie

Bereikbaarheid

Ons pand aan de Weldaad 7B in Cuijk bevindt zich op nog geen kilometer van de oprit van de A73. Hierdoor ben je binnen een kwartier vanuit Nijmegen of Boxmeer bij onze showroom. Parkeren kan bij ons voor de deur op eigen terrein, gratis en wel zo makkelijk. Kom je met het openbaar vervoer? Op nog geen kilometer afstand bevindt zich station Cuijk. Vanaf het station is het zo'n 10 minuten lopen.