Onze winkel

CORONA-UPDATE 29-04-2020: Onze winkel aan de Weldaad 7B in Cuijk is volgens de reguliere openingstijden geopend. Je krijgt er de service die je gewend bent van ons en het beluisteren van bijvoorbeeld speakers en/of andere geluidssystemen is gewoon mogelijk. Wel hebben wij enkele maatregelen genomen om ieders gezondheid te waarborgen en vragen wij iedereen om rekening te houden met de adviezen vanuit het RIVM en de regering:

  • Er is handgel geplaatst bij de ingang van de winkel.
  • Er is vloermarkeringstape op de vloer geplakt bij de balie om 1,5m afstand te waarborgen.
  • Maak van je winkelbezoek geen uitje met het hele gezin.
  • Houd gepaste afstand (1,5m) van andere klanten en onze medewerkers.
  • Betaal bij voorkeur met pin.
  • Als je ziek bent, blijf thuis.

Wil jij luidsprekers vergelijken of een lichteffect met eigen ogen zien? In onze 200m² grote showroom in het Brabantse Cuijk hebben wij een ruim assortiment voor je opgesteld en aangesloten. Zes dagen per week staan er deskundige medewerkers voor je klaar om jou een goed advies te geven. Ook voor de kleinere artikelen zoals pluggen, kabels en gaffa tape ben je van harte welkom!

Adres: Weldaad 7B, 5431 SM  Cuijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag  9:00 - 18:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur

 

Geluid

Zowel voor de beginnende als gevorderde DJ of muzikant hebben wij het perfecte PA systeem. In onze showroom hebben we zowel actieve fullrange luidsprekers en subwoofers als passieve fullrange luidsprekers en subwoofers. Daarnaast hebben we complete luidsprekersets van merken als LD Systems en DAP.

Ook voor horecabedrijven, scholen en bedrijven in de sportbranche is ons aanbod ruim te noemen. Zo leveren wij installatie luidsprekers en mobiele luidsprekersets in diverse segmenten.

In onze showroom vind je tevens SoundcraftPA mixers, afspeelapparatuur en microfoons van merken als Shure, Lewitt en RØDE.

Luidsprekers showroom Fritz-Events

 

Licht

Geen feest is compleet zonder licht! We hebben prachtige LED lichteffecten voor thuisgebruik maar ook professionele LED moving-headsLED scannersLED stroboscopen en lasers voor gebruik in kroegen en clubs. Veel van deze verlichting is aan te sturen middels DMX lichtcontrollers en DMX software. Onze populairste merken op het gebied van licht zijn ShowtecCameoJB Systems en American DJ.

Lichteffecten showroom Fritz-Events

 

Bekabeling

Aan onze kabelwand vind je XLR signaalkabels, Jack kabels, speakerkabels en RCA kabels in diverse lengtes. Maak je je kabels of multikabels liever zelf? Signaalkabel of speakerkabel is bij ons ook per meter te koop. Met de audiopluggen en chassisdelen van Neutrik of Procab maak je je kabels exact zoals jij dat wil.

Op zoek naar stroomkabels? Veel 230V connectors, stroomkabels en stroomverdelers zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Ook voor krachtstroomkabels en krachtstroomverdelers van Keraf ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekabeling winkel Fritz-Events

 

DJ Gear

Als dealer van o.a. PioneerNative Instruments en Hercules hebben we voor ieder budget passende DJ Gear. In onze showroom hebben we zowel digitale controllers voor beginnende als gevorderde DJ's. Ook complete DJ sets bestaande uit DJ mixers en Table-top spelers staan voor je opgesteld.

Pioneer winkel Fritz-Events 

 

Special Effects

Special Effects maken je show pas echt compleet. Fritz-Events heeft een ruim assortiment rookmachines, hazers & fazers die er voor zorgen dat de bundel van je moving-head of scanner perfect te zien zijn.

Wordt het echt een knalfeest? Kijk dan eens naar de producten van MagicFX. We hebben zowel handheld confetticannons en streamercannons als elektrische confetticannons in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast hebben we confettishooters, CO2 effecten, vuureffecten en kleurpoeder.

Afhalen in Cuijk

Onze showroom aan de Weldaad 7B te Cuijk is tevens onze afhaallocatie voor online bestellingen.

Impressie

Bereikbaarheid

Ons pand aan de Weldaad 7B in Cuijk bevindt zich op nog geen kilometer van de oprit van de A73. Hierdoor ben je binnen een kwartier vanuit Nijmegen of Boxmeer bij onze showroom. Parkeren kan bij ons voor de deur op eigen terrein, gratis en wel zo makkelijk. Kom je met het openbaar vervoer? Op nog geen kilometer afstand bevindt zich station Cuijk. Vanaf het station is het zo'n 10 minuten lopen.