Kabelbruggen

Defender Rubberen kabelmat 70cm breed

€89,00

Op zoek naar een kabelmat of kabelbrug? Wij van Fritz-Events hebben er genoeg! Zoals deze Defender kabelmat met een breedte van 70cm en een lengte van 10m. De kabelmat is eenvoudig op de gewenste maat te snijden.

Defender Rubberen kabelmat 1m breed 8m lang

€105,00

Kabelmatten komen we overal tegen. Op de markt, bij de kermis en bij grote evenementen. Deze fijne kabelmat van Defender voorkomt struikelpartijen. Hij is 1m breed en 8m lang.

Defender Office kabelbrug zwart

€34,95

De Defender Office is, zoals de naam al zegt, vooral geschikt voor kantoor. Hij is uitgerust met 4 kanalen voor het doorvoeren van kabels. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de zwarte versie.

Defender Office kabelbrug 90g hoek zwart

€14,95

Deze bocht is geschikt voor bevestiging aan de Defender Office kabelbrug. Hij is voorzien van 4 kanalen voor diverse soorten kabels en dit is de zwarte versie.

Defender Office kabelbrug eindstuk zwart

€12,95

Dit eindstuk is geschikt voor bevestiging aan de Defender Office kabelbrug. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dit is de zwarte versie.

Defender Compact kabelbrug

€62,00

Deze stevige kabelbrug van Defender is gemaakt van zwart kunststof met anti-slip laag. Beschermt bekabeling op plaatsen waar veel gelopen of gereden wordt. Meerdere delen zijn aan elkaar te koppelen.

Defender Compact Basis kabelbrug

€62,00

De Defender Compact Basis is ontworpen om te gebruiken in combinatie met de Defender Compact kabelbrug. Samen vormen ze een nog stevigere kabelbrug, waar ook heftrucks overheen kunnen rijden.

Audio Accez Rubberen kabelmat 60cm breed

€70,00

De Audio Accez kabelmat is gemaakt van styrene-butadiene rubber en daardoor behoorlijk stevig. De mat is 60cm breed, 10m lang en kan eenvoudig op de gewenste maat gesneden worden.

Defender Mini L kabelbrug geel bocht links

€139,00

Wie kent het probleem nou niet? Tot voorheen kon je met een kabelbrug alleen maar rechtdoor, tegenwoordig kun je met de Defender Mini kabelbrug ook de hoek om. Dit is de 45 graden bocht naar links.

Showtec Cable Cover 1 kabelbrug zwart

€19,00

De Showtec Cable Cover 1 is een stevige, betaalbare kabelbrug met één kanaal voor een kabel. Uitgevoerd in zwart.

Showtec Cable Cover 3 kabelbrug geel

€9,50

De Showtec Cable Cover 3 is een stevige, betaalbare kabelbrug met één kanaal voor een kabel. Uitgevoerd in geel.

Showtec Cable Cover 4 kabelbrug geel

€26,50

De Showtec Cable Cover 4 is een stevige, betaalbare kabelbrug met één groot kanaal voor een kabel. Uitgevoerd in geel.

Showtec Cable Bridge 2 Value Line kabelbrug

€43,80

Budget versie van de reeds bekende Showtec Cable Bridge 2. Kabelbrug met deksel en 2 kabelkanalen. Deze kabelbrug is ideaal om met kabels of slangen een straat, weg, voetpad, fietspad en dergelijke over te steken.

Showtec Cable Bridge 3 Value Line kabelbrug

€98,90

Budget versie van de reeds bekende Showtec Cable Bridge 3. Kabelbrug met deksel en 3 kabelkanalen. Deze kabelbrug is ideaal om met kabels of slangen een straat, weg, voetpad, fietspad en dergelijke over te steken.

Showtec Kabelbrug 2

€90,80

Bescherm je kabel bij een drukke overgang. Deze kabelbrug met een lengte van 1 meter heeft 2 gootjes met een afmeting van 3 x 2,3cm. De brug is eenvoudig aan elkaar te koppelen, ook zijn er bochten verkrijgbaar.

Showtec Kabelbrug 5

€126,00

Bescherm je kabel bij een drukke overgang. Deze kabelbrug met een lengte van 80cm heeft 5 gootjes met een afmeting van 3 x 3,2cm. De brug is eenvoudig aan elkaar te koppelen, ook zijn er bochten verkrijgbaar.

Defender Mini R kabelbrug geel bocht rechts

€139,00

Met de Defender Mini R kabelbrug kun je een bocht maken van 45 graden naar rechts. Gebruik 2 van deze kabelbruggen om een volledige haakse bocht te maken. De Defender Mini is geschikt voor 3 kabels.

Admiral Kabelbrug 2 kanalen 1m

€79,00

Bescherm je kabels, slangen of buizen op een wegovergang met deze Admiral kabelbrug met 2 kabelgoten van 3x3 centimeter.

Defender Nano kabelbrug geel

€112,95

Dit is de kleinste kabelbrug met een scharnierend deksel. Ondanks zijn lengte van 1 meter, weegt de Nano slechts 4 kg. Zoals alle Defender kabelbruggen is ook de Nano bestand tegen olie, zuren en benzine.

Defender Mini kabelbrug geel

€129,50

Licht, oerdegelijk en universeel inzetbaar. Zo kunnen we deze zwart met gele Defender Mini kabelbrug het beste omschrijven. Deze kabelbrug overtreft alle verwachtingen.

Kabelbruggen vinden we veelal terug op festivals en festiviteiten, op markten en in werkplaatsen. Ze bieden bekabeling optimale bescherming en zorgen er tevens voor dat je niet zo snel struikelt over bijvoorbeeld stroomkabels of signaalkabels. Fritz-Events verkoopt kabelbruggen voor diverse toepassingen en van verschillende merken. De populairste merken zijn Defender en Showtec.

De juiste kabelbrug 
Voor het kiezen van de juiste kabelbrug is het belangrijk te weten welke bekabeling je gaat gebruiken. Het aantal kabels dat er door moet lopen, bepaalt ook de hoeveelheid kanalen van je kabelbrug. Ook de diameter van de kabels die je gaat gebruiken is belangrijk. Met name dikke krachtstroomkabels passen niet in alle kanalen. Daarnaast is de toepassing erg belangrijk. Wordt je kabelbrug blootgesteld aan olie, zuren, benzine of extreme temperaturen? Zorg er dan voor dat je een kabelbrug aanschaft die hier ook tegen bestand is. Ook de belastbaarheid is van belang, niet alle kabelbruggen zijn geschikt om er met zware voertuigen overheen te rijden.