Truss sleeves

Showtec Truss sleeve 30m wit

€565,00

Is 30 meter te lang? Geen probleem deze truss sleeve van 30 meter is eenvoudig op maat te knippen, zo heb je altijd de juiste lengte truss-cover. De sleeve is volledig geïmpregneerd met een brandvertragend middel.

Showtec Truss sleeve 3m wit

€62,50

Met deze truss sleeve kun je een trusslengte van 3 meter van top tot teen bedekken, ideaal voor gebruik bij trusspoten. Wil je het helemaal afmaken? Plaats dan nog een LED-spot in de trusspilaar!

Showtec Truss sleeve 2m wit

€42,00

Deze truss sleeve van het merk Showtec heeft een lengte van 2 meter en is zo wit als sneeuw. De sleeve is gemaakt van elastaan en heeft daardoor een perfecte pasvorm voor de standaard vierkante trussen van 30cm.

Showtec Truss sleeve 1m wit

€25,00

Deze witte Showtec Truss sleeve van 1 meter is ideaal om over een trusspilaar heen te trekken. Plaats hier een LED-spot in en je hebt een extra gaaf effect! De truss sleeve is geïmpregneerd en daardoor brandveilig.

Showtec Truss sleeve 30m zwart

€595,00

Met deze Truss sleeve van 30 meter lang maak je zelf truss sleeves op maat, de stof is namelijk te knippen en gaat niet tot nauwelijks afrafelen. Het elastaan is erg elastisch en zorgt voor een perfecte pasvorm.

Showtec Truss sleeve 3m zwart

€65,00

Deze zwarte truss sleeve van het Nederlandse merk Showtec heeft een lengte van 3 meter en is gemaakt voor de standaard vierkante 300mm truss. Naast deze zwarte uitvoering van 3 meter zijn ze ook in het wit en andere lengtes te krijgen.

Showtec Truss sleeve 2m zwart

€45,00

Met deze Truss sleeve maak je je setting net wat anders dan normaal. De hoes is gemaakt van elastaan en geschikt om over vierkante truss te trekken. Doordat de sleeve geïmpregneerd is, is hij brandveilig.

Showtec Truss sleeve 1m zwart

€25,50

Deze Showtec Truss sleeve is geschikt om over vierkante truss met een lengte van 1 meter te trekken. De hoezen zijn vlamvertragend en daarmee goedgekeurd voor gebruik in openbare gelegenheden.

Beamz Truss sleeve 200cm wit

€36,00

Deze truss sleeve van het merk Beamz is gemaakt van hoge kwaliteit stretchdoek. Dankzij de rits is hij heel eenvoudig om een trussdeel te plaatsen. Dit zorgt voor mooie effecten wanneer je de truss vervolgens gaat belichten.

Beamz Truss sleeve 100cm wit

€18,00

Deze truss sleeve van het merk Beamz is van prima kwaliteit. Hij is ontworpen voor 30x30cm truss en is dankzij de ritssluiting eenvoudig aan te brengen. Door het van achter of binnenuit te verlichten krijg je een prachtig effect.

Adam Hall Truss sleeve 50cm wit

€14,00

Op zoek naar een truss sleeve? Adam Hall biedt een complete serie truss sleeves voor nette prijzen. Zoals deze witte sleeve geschikt voor driehoek en vierkant truss. Hij heeft een lengte van 50cm.

Adam Hall Truss sleeve 1m wit

€24,50

Deze truss sleeve van het merk Adam Hall heeft een lengte van 100cm, maar is prima op maat te knippen zonder dat het rafelt. Hij is geschikt voor diehoek en vierkant truss en eenvoudig te bevestigen.

Adam Hall Truss sleeve 1,5m wit

€35,00

Deze truss sleeve bevestig je in een handomdraai over je driehoek of vierkant truss, hij is namelijk elastisch. De lengte is 150cm, maar met een schaar kun je hem desgewenst inkorten zonder dat het rafelt.

Adam Hall Truss sleeve 2m wit

€45,00

Ben je op zoek naar nette truss sleeves? Adam Hall heeft er behoorlijk wat in het assortiment zitten. Eén daarvan is deze truss sleeve met een lengte van 2 meter in de kleur wit. Eenvoudig te bevestigen en bovendien uitwasbaar!

Adam Hall Truss sleeve 2,5m wit

€55,00

Deze truss sleeve van het merk Adam Hall bevestig je eenvoudig om een truss deel. Op die manier zijn je kabels niet meer zichtbaar en ook voor het belichten van je truss kan een sleeve heel mooi zijn.

Adam Hall Truss sleeve 3m wit

€65,00

Truss sleeves leveren we in allerlei soorten en maten. Deze variant is van het merk Adam Hall en is gemaakt van trevira CS en plastaan. Het doek is uitwasbaar en blijft daarna brandwerend. Zijn lengte is 3m, maar hij is eenvoudig in te korten.

Adam Hall Truss sleeve 4m wit

€79,00

Een truss sleeve van 4 meter lijkt misschien wat lang, maar niet als je beseft dat je deze sleeve kunt knippen zonder dat er rafels ontstaan. Hij is geschikt voor zowel driehoek als vierkant truss.

Adam Hall Truss sleeve 10m wit

€195,00

Deze truss sleeve van 10 meter is handig als je lange afstanden truss wilt voorzien van een sleeve. Het zal echter vaker gebruikt worden om er kortere stukken van te knippen. Dat is namelijk geen probleem bij deze sleeves.

Adam Hall Truss sleeve 50cm zwart

€15,50

Een truss sleeve kun je het beste vergelijken met een soort kous die je om de truss heen trekt. Hiermee kun je bijvoorbeeld je kabels aan het zicht onttrekken. Deze zwarte 50cm versie is vooral geschikt voor korte trusspootjes.

Adam Hall Truss sleeve 1m zwart

€26,00

Deze zwarte truss sleeve bevestig je eenvoudig om een driehoek of vierkant truss. Hij is brandwerend en blijft dat, zelfs nadat je hem uitgewassen hebt. Zijn lengte is 1 meter, maar je kunt hem afknippen op de gewenste maat zonder rafels.