Truss sleeve

Met een truss sleeve wordt een truss constructie onzichtbaar. Ze worden gebruikt ter decoratie. Hiermee kun je bekabeling namelijk snel en eenvoudig wegwerken en je creëert hierdoor een strak aanzicht met een naadloze aansluiting. Truss sleeves zijn geschikt voor driehoekige-, vierkante- en decotrussen. Ze zijn veilig in te zetten door de brandvertragende materialen en koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events. Verzending is gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur, dan heb je voorradige producten morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €600
Merken
Truss sleeve 200cm wit
€ 46,00
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 1m zwart
€ 22,50
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 1m wit
€ 19,80
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 2m zwart
€ 43,40
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 2m wit
€ 37,75
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 3m zwart
€ 60,90
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 3m wit
€ 53,25
Truss Stretch Cover voor vierkante truss 30m
€ 595,00
Truss Stretch Cover voor vierkante truss rol 30m wit
€ 520,00
Truss sleeve 50cm zwart
€ 15,50
Truss sleeve 100cm wit
€ 24,00

Breed aanbod truss sleeves

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen voor truss sleeves in het wit of zwart en in diverse lengtes (50 cm - 30 meter. Bij ons kun je truss sleeves bestellen van de merken: Showtec, Beamz en Adam Hall. Alle truss sleeves worden gemaakt van hetzelfde materiaal, namelijk: elastaan (spandex).

Truss sleeves voor diverse toepassingen

Truss sleeves zijn ideaal voor horecatoepassingen en verhuurbedrijven. Op moderne en strakke locaties worden truss sleeves namelijk erg gewaardeerd. Ieder licht- en geluidsbedrijf die regelmatig op mooie locaties staat heeft om deze rede truss sleeves op voorraad.

Dé plek voor al je truss onderdelen

Door ons brede assortiment en specialistische kennis/ervaring op het gebied van trussen zijn wij dé partner in Nederland voor je truss installaties en onderdelen. Bij ons kun je namelijk een offerte opvragen voor een complete truss installatie en wij geven hierbij eerlijk & deskundig advies. Ook een enkel onderdeel koop je snel en voordelig online in onze online winkel. Daarnaast staan diverse truss constructies opgesteld in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Kom gerust langs om diverse trussen te testen of neem contact op met onze klantenservice.