In-ear zender

Ben je op zoek naar enkel een in-ear zender, dan zit je hier goed. Ben je naast een in-ear zender op zoek naar een beltpack ontvanger én in-ear oordopjes, dan bevelen wij aan om te kijken naar onze in-ear systemen. Hiermee kun je namelijk kosten besparen en ben je verzekerd van een goed werkend op elkaar afgestemd systeem. Fritz-Events is dé plek in Nederland om je in-ear zender te kopen. Bij ons krijg je namelijk de beste service én wij leveren producten snel en tegen scherpe prijzen.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €750
Merken
P3T PSM300 zender
€ 457,00
XSW IEM SR B-band zender
€ 349,00
U506 IEM T draadloze in-ear monitor zender
€ 249,00
P9T PSM900 L6E zender
€ 719,00
XSW IEM SR A-band zender
€ 349,00
SR IEM G4-A draadloze in-ear zender (A band)
€ 579,00
SR IEM G4-B draadloze in-ear zender (B band)
€ 579,00
U505 IEM T draadloze in-ear monitor zender
€ 249,00
U306 IEM T Draadloze in-ear monitor zender
€ 149,00

Breed assortiment in-ear zenders

Bijna iedere in-ear zender die op de Nederlandse markt beschikbaar is vind je in ons online assortiment. Van goedkope low-budget systemen van LD Systems tot professionele Shure en Sennheiser systemen. Bij alle in-ear zenders worden de voeding en antennes meegeleverd. Je kunt er dus direct mee aan de slag! De systemen zijn overigens makkelijk op te zetten en erg betrouwbaar. Sommige systemen werken zelfs met accu en zijn oplaadbaar. Kijk voor de specificaties in de productinformatie.

Advies nodig bij het kopen van in-ear zender?

Kun je eerlijk en deskundig advies gebruiken bij het kiezen van je in-ear zender? Weet je bijvoorbeeld niet of je beltpack kan verbinden met het artikel dat je op het oog hebt of weet je niet welk systeem het meest betrouwbaar is? Wij zullen je hier vol enthousiasme van op de hoogte brengen, zodat jij zonder twijfels het juiste besluit kunt maken. Je kunt ons bereiken door contact op te nemen met onze klantenservice. Ook kun je onze 200m2 grote showroom bezoeken om het met eigen oren te kunnen ervaren. Koop je online, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je een beschikbaar product vóór 18.00 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis!