Confetti shooters & guns

Confetti shooters en guns van MagicFX, Showtec en Chauvet DJ zijn betrouwbare special effects voor het afschieten van sfeer bevorderende confetti en confetti streamers. Deze kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken op festiviteiten. Zo maken met name bands, tape artiesten en dj’s veelvuldig gebruik van confetti als aanvulling op hun show. Ook bij sport en andere evenementen zien we een stijgend gebruik van confetti effecten. Confetti shooters en guns geven namelijk een bombastisch effect en kunnen het feestgehalte op een avond aanzienlijk stimuleren. Bij Fritz-Events koop je confetti shooters en guns snel en voordelig online met uitstekende klantenservice en eerlijk, deskundig advies.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1000
Merken
Deejay Shotgun confettishooter
€ 235,00
Confetti Gun
€ 719,00
Power Shot
€ 203,00
FX Shot Confetti dubbel shooter pakket
€ 435,05
Power Shot II confettishooter
€ 259,00
Confetti Shot DMX confettishooter
€ 212,50
CO2Launcher voor CO2, confetti, streamers of T-shirts
€ 649,00
FX Shot MKII confetti shooter
€ 230,15
Funfetti Shot confetti shooter
€ 355,00
Clubblower confettishooter
€ 965,00
Base Plate voor Power Shot
€ 69,00
FX Shot Baseplate
€ 55,55
FX Shot cannon clamp met safetykabel
€ 33,00

Confetti gun: extra pit

Een confetti gun helpt je een stoere indruk achter te laten bij je bezoekers. Het is namelijk een indrukwekkend item waarmee je grote hoeveelheden confetti met één druk op de knop op je publiek kunt afschieten. De systemen binnen deze categorie zijn erg betrouwbaar, waardoor je probleemloos het juiste moment kunt kiezen om je confetti buizen af te schieten.

Confetti shooter: eenvoudig systeem

Voor het afschieten van confetti wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een confetti shooter. Dit is namelijk een systeem die je eenvoudig via DMX of vanaf een voetcontroller kunt besturen. Het zijn daarnaast betrouwbare schietsystemen met een 230V Powercon-uitgang. Je kunt confetti en streamers hierdoor probleemloos met één druk op de knop activeren of verwerken in een timecode.

Confetti blaster geschikt voor grote evenementen

Je kunt effecten afschieten als shot, maar je kunt ook kiezen voor een blaster die tot één minuut lang grote hoeveelheden confetti kan verspreiden. Het voordeel van een confetti blaster is dat de confetti een grote hoogte kan bereiken en hierdoor creëer je een groot gebied waar confetti voor langere tijd neerdwarrelt. Je ziet deze effecten voornamelijk gebruikt worden op grotere binnen- en buitenevenementen.

Laat je goed informeren bij aanschaf confetti shooter of gun

Voor eerlijk, deskundig advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij hebben namelijk ruim 10 jaar ervaring op het gebied van special effects en helpen je graag bij het vinden van een passend effect voor jouw locatie. Daarnaast kun je onze showroom bezoeken in het gezellige Brabantse Cuijk!