Kabeltesters & meetapparatuur

Binnen deze pagina vind je diverse meetapparatuur, zoals een kabeltester, decibelmeter, afstandmeter, luxmeter, batterijtester en multimeter. Alle denkbare meetapparatuur die interessant is voor een licht- en geluidtechnicus vind je binnen deze categorie. Ook een echte handyman die veel bezig is met kabels kan hier terecht voor een tabeltester die zeker niet kan ontbreken in een elektra gereedschapskist. Hiermee kun je namelijk controleren of connecties goed zijn gemonteerd. Fouten in je kabel (door onderbrekingen of kortsluitingen) spoor je hierdoor direct op en dit voorkomt onnodige ergernis en reparatietijd. Een kabeltester en andere meetapparatuur voor audio en licht koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
Toon meer
AHMCTXL V2 kabeltester
€ 69,00
Batterijtester
€ 9,90
Cable Tester Pro kabeltester
€ 50,50
MCT DMX kabeltester
€ 33,00
MCT 8 kabeltester
€ 42,00
Digitale multimeter met 32 meetstanden
€ 29,95
SPL-D2 Geluidsdrukmeter
€ 695,00
CT-2 kabeltester
€ 58,00
TST200 multifunctionele kabeltester
€ 89,00
CT-3 kabeltester
€ 189,00
SPL-D3 Geluidsdrukmeter
€ 1.375,00

Audio kabeltester

Met een audio kabeltester kun je snel en eenvoudig kabels testen op een onderbreking of kortsluiting. Hiermee kun je microfoons, instrumenten, luidsprekers en audioapparatuur testen. Een audio kabeltester is geschikt voor het testen van de volgende kabels:

  • 3 en 5 polige XLR
  • jack (6,3mm) en mini-jack (3,5mm) kabels
  • Tulp kabels
  • 3, 5, 7 en 8 polige Speakon kabels
  • 3, 5, 7 en 8 polige DIN kabel

Geluidsdrukmeter

Met een decibelmeter, ook geluidsdrukmeter genoemd, meet je het volume op een bepaald moment op een specifieke plek. Wil je voorkomen dat het volume van een geluidsinstallatie de geluidslimiet overtreft, dan gebruik je een geluidsdrukmeter om dit bij te houden. Hierdoor kun je het volume, indien nodig, tijdig bijstellen tot onder een gesteld limiet.

Luxmeter

Bij een evenement of openbare ruimte zijn wetten en regels over een minimale lichthoeveelheid in een ruimte. Met een luxmeter kun je controleren of een ruimte voldoet aan de minimale lichtintensiteit.

Afstandmeter

Wil je nauwkeurig de afstand tot een object opmeten, dan kan dat met een laser afstandsmeter. Deze werkt een stuk nauwkeuriger dan je mobiel en meet ook volumes en ruimtes.

Vragen over kabeltester of ander meetapparatuur?

Heb je vragen over levertijden of voorraad, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ook kunnen we je helpen voor het geven van eerlijk en deskundig advies door onze ervaring op het gebied van kabeltesters en meetapparatuur. Wil je meetapparatuur eerst testen voordat je hem wilt kopen, bezoek dan onze showroom in het Brabantse Cuijk.