Kabeltesters & meetapparatuur

Palmer AHMCTXL V2 kabeltester

€69,00

Met de Palmer AHMCTXL V2 kabeltester kun je zowel 3-polige als 5-polige XLR-kabels testen, maar ook voor RJ45, jack/mini-jack, RCA, DIN/MIDI, USB en S-video connectors is hij meer dan geschikt!

Showtec RDM Commander MKII

€275,00

De Showtec Commander MKII is een testinstrument voor LED-armaturen. Het apparaat kan gebruikt worden voor het testen van alle parameters en is volledig compatible met DMX, MIDI en RDM. Verder kun je hem inzetten als RDM-controller.

HQ Batterijtester

€12,95

Met deze HQ batterijtester check je je batterijen snel en eenvoudig.

Behringer CT100 kabeltester

€32,00

De Behringer CT100 is een echte musthave voor iedereen die veel met kabels werkt. Met deze kabeltester, controleer je snel of je kabel goed is aangesloten. Geschikt voor vrijwel alle type connectors.

DAP Cable Tester Pro kabeltester

€36,00

De DAP cable tester pro is een kabeltester die geschikt is voor veel verschillende kabeltypes. Met deze kabeltester bij de hand, sta je nooit voor onaangename verrassingen! Een 9V batterij wordt meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag.

Behringer CT200 uitgebreide kabeltester

€32,00

Zorg voor goed werkende kabels, want die zijn de basis van elke audio- en lichtinstallatie. Met deze Behringer CT200 test je niet alleen RCA en XLR kabels, maar ook kabels met jackpluggen, USB-connectors, RJ45 connectors en MIDI-kabels.

Palmer MCT DMX kabeltester

€29,00

Met deze kabeltester kun je zowel 3-polige als 5-polige XLR-kabels testen. De Palmer MCT DMX kabeltester is voorzien van een handmatige en automatische testfunctie. De tester controleert vervolgens per pin de verbinding.

Palmer MCT 8 kabeltester

€35,00

Test je bekabeling om problemen te voorkomen. Met deze kabeltester kun je gemakkelijk en snel alle bekabeling controleren. Deze tester is bruikbaar voor de meest voorkomende pluggen zoals Jack 6,35mm, 3-polig XLR en 2 & 4-polige Speakon connectors.

DAP Digitale Decibel meter

€141,80

Digitale dB-meter met talloze functies. Onmisbaar voor elke geluidstechnicus!

Showtec Roady digitale multimeter

€86,70

De Showtec Roady multimeter is de ideale tool die in geen enkele toolcase zou mogen ontbreken. Het is een dB-meter, Lux-meter en thermometer in één!

Skytronic Digitale multimeter met 32 meetstanden

€28,95

Meet alles met deze Skytec digitale multimeter. Twijfel je over de spanning of wil je een zekering controleren? Dit kan allemaal gemakkelijk en snel met deze multimeter. Met deze multimeter meet je temperatuur, weerstand, voltage, ampere en de freque...

DAP 19 inch decibel meter met display

€75,50

Decibelmeters zijn niet alleen mooi om te zien, maar natuurlijk ook vooral praktisch om na te kunnen gaan welk niveau het uitgaande geluidssignaal heeft. Het signaal mag niet oversturen, want dit zorgt voor een slecht geluid uit de luidsprekers.

Showtec Digitale Luxmeter MK2

€67,50

Meet het aantal Lux in een ruimte met deze Showtec Luxmeter MK2. Veel mensen weten niet dat er wetten en regels zijn over een minimale lichthoeveelheid in een ruimte. Met dit apparaat meet je eenvoudig of je je netjes aan deze regels houdt.

Showtec Digitale Luxmeter

€29,00

Meet het aantal Lux in een ruimte met deze Showtec Luxmeter. Veel mensen weten niet dat er wetten en regels zijn over een minimale lichthoeveelheid in een ruimte. Met dit apparaat meet je eenvoudig of je je netjes aan deze regels houdt.

Showtec RDM Commander

€328,40

Test je LED-armaturen met deze Showtec RDM Commander. Geschikt voor DMX512 en DMX1000K signalen te testen. Ook is deze tester geschikt als RDM tester zodat je kunt zien of signalen worden teruggestuurd.

Showtec Laser afstandsmeter

€98,90

Wil je iets nauwkeurig kunnen meten? Deze Showtec laser afstandsmeter dient als meting van afstanden, oppervlakken en volumes. Hij kan 99 meetwaarden opslaan.

Dateq SPL-D2 Geluidsdrukmeter

€695,00

Op elk moment overzichtelijk hebben wat het geluidsniveau is? De Dateq SPL-D2 is een hoogwaardige geluidsdrukmeter, ook wel dB-meter genoemd. Ideaal voor bijvoorbeeld horecagelegenheden.

Procab TST200 multifunctionele kabeltester

€85,00

Deze TST200 multifunctionele kabeltester van Procab bestaat uit een zender- en ontvanger unit. Dit maakt het mogelijk om kabels te testen die door een muur of plafond lopen. Je kunt er allerlei audiokabels mee testen.

Meten is weten! In deze categorie vind je diverse test- en meetapparaten. Deze apparaten maken het erg gemakkelijk om fouten en defecten op te sporen. Naast kabeltesters en multimeters tref je hier ook batterijtesters en decibelmeters aan.