Lichteffect flightcases

DAP Flightcase voor 4x Phantom 130 en 3R

€429,00

Deze DAP flightcase is ontworpen voor het opbergen en vervoeren van 4 Phantom 130, 3R Hybrid of 3R Beam moving-heads. De case is voorzien van beschermend schuim aan de binnenzijde en heeft uiteraard voldoende handgrepen.

DAP Flightcase voor 4x Phantom 65

€279,00

Ben je in het bezit van Showtec Phantom 65 spots? Berg ze veilig op in deze flightcase die is voorzien van schuim aan de binnenzijde. De vier zwenkwielen zorgen ervoor dat je de case overal eenvoudig mee naar toe kunt nemen.

DAP Flightcase voor 4x Shark FX Beam

€299,00

Ben je in het bezit van de Showtec Shark FX Beam? Kijk dan zeker eens naar deze flightcase van DAP waar je maar liefst 4 stuks in kunt opbergen, met toebehoren. De case is voorzien van schuim aan de binnenzijde voor optimale bescherming.

DAP Flightcase voor 4x Shark moving-head

€269,00

Of je nu in het bezit bent van de Showtec Shark Wash One, Zoom Wash One, Combi Spot One of Saber, er passen 4 stuks van deze moving-heads in deze degelijke flightcase van het merk DAP. Uiteraard voorzien van schuimvlakken aan de binnenzijde.

DAP Value Line Flightcase voor 2x Shark

€77,50

Eenvoudige flightcase voor het opbergen en vervoeren van 2 Showtec Shark moving-heads, zoals de Shark Wash One, Shark Zoom Wash One, Shark Combi Spot One en Shark Spot One. De binnenzijde is voorzien van beschermend schuim.

DAP Premium flightcase voor 4x Helix 4000

€449,00

Deze DAP Premium flightcase is geschikt voor 4 Showtec Helix 4000 wallwashers. De Premium flightcase-serie is uitgevoerd met Penn Elcom materiaal om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen.

JB Systems Flightcase voor 4x Striker

€269,00

Ben je in het bezit van meerdere JB Systems Striker LED moving-heads? Dan is deze flightcase eigenlijk onmisbaar. Hij is ontworpen voor het opbergen en vervoeren van 4 JB Systems Striker moving-heads. Er is een apart vak aanwezig voor accessoires.

Beamz Flightcase voor 2x Beamz Panther 2R

€289,00

Ben jij in het bezit van 2 Beamz Panther 2R moving-heads, dan is het raadzaam ze goed te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Dat kan door gebruik te maken van deze stevige flightcase, voorzien van scharnierend deksel.

Beamz Flightcase voor 2x Beamz Panther 7R hoedcase

€299,00

In deze flightcase kun je simpel en snel 2 Beamz Panther 7R opbergen en vervoeren. Hij is voorzien van schuim aan de binnenzijde om krassen te voorkomen. Dankzij de 4 zwenkwielen kun je de case overal naar toe rijden.

Beamz Flightcase voor 2x Beamz Panther 7R

€299,00

Bescherm je Beamz Panther 7R moving-heads tegen beschadigingen en stof met deze stevige flightcase. Hij is compleet voorzien van schuim aan de binnenkant, bolhoeken rondom, handgrepen aan de korte zijdes en vlindersluitingen.

Beamz Flightcase voor 2x Beamz Panther 2R hoedcase

€289,00

Deze flightcase is ontworpen voor het opbergen en vervoeren van 2 Beamz Panther 2R moving-heads. De case is voorzien van 4 zwenkwielen, 4 vlindersluitingen en bolhoeken rondom. De binnenzijde is voorzien van schuim, voor optimale bescherming.

DAP Premium Line flightcase for 2x iS-400

€959,00

De Infinity iS-400 is een professionele moving-head die je graag goed opbergt en vervoert. Deze flightcase van DAP komt uit de Premium serie. Deze serie bestaat uit zeer degelijke flightcases, gemaakt met Penn Elcom beslag.

DAP Flightcase voor 2x Phantom 300 Matrix

€304,00

Natuurlijk is er altijd wel een flightcase te vinden waar je je Showtec Phantom 300 Matrix spots in kunt opbergen, maar een flightcase op maat is een stuk fijner en eenvoudiger. In deze DAP flightcase kunnen 2 Phantom 300 Matrix worden vervoerd.

DAP Flightcase voor 4x Phantom 70 Beam of 120 Wash

€354,00

Deze DAP flightcase is speciaal ontwikkeld voor 4 Phantom 70 Beam of Phantom 120 Wash moving-heads. De flightcase heeft een scharnierende deksel en is voorzien van 4 zwenkwielen zodat hij niet getild hoeft te worden.

DAP Flightcase voor 6x Eventmove

€239,00

Deze flightcase van het merk DAP is special ontwikkeld voor de Showtec Eventmove LED-spots met accu. De flightcase heeft ruimte voor maximaal 6 Eventmove LED-spots.

DAP Flightcase voor 4 compact par sets

€499,00

Bescherm je LED-parren sets goed met deze flightcase die geschikt is voor maximaal 4 sets met platte LED-spots op een bar. De flightcase is uiteraard uitgevoerd met 4 wielen zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is.

DAP Flightcase voor 12x Sunstrip Active

€499,00

Deze flightcase is ideaal als je in het bezit bent van meerdere sunstrips of funstrips. Hij is geschikt voor maar liefst 12 strips, door het stapelsysteem kun je overal gemakkelijk bij.

DAP Flightcase voor 4x PXO Beam

€275,00

De Showtec PXO Beam is een prijzige moving-head, het is dan ook erg verstandig om ervoor te zorgen dat er niks mee gebeurt tijdens transport. Daar is deze flightcase dan ook speciaal voor gemaakt!

DAP Flightcase voor 4x Kanjo Wash/Spot

€149,00

Bescherm tot wel 4 Showtec Kanjo moving-heads tijdens opslag of transport met deze DAP flightcase. Naast ruimte voor 4 flightcases heeft deze kist ook een vakje voor accessoires zoals kabels en haken.

DAP Value Line Flightcase voor 4x Kanjo Wash/Spot

€119,00

Berg je Kanjo moving-heads veilig op in deze DAP Value Line Flightcase voor maximaal 4 Showtec Kanjo moving-heads. Deze flightcase is zowel geschikt voor de spot als de wash uitvoering.

Lichteffecten zijn kostbare producten die je dan ook goed wilt beschermen tijdens transport. In deze categorie vind je fabrieksflightcases die speciaal ontworpen zijn voor diverse lichteffecten zoals moving-heads, LED-parren, LED-strips en dergelijke. De flightcases zijn van binnen gevoerd, zodat uw lichteffecten goed beschermd zijn tegen krassen en stof. De flightcases worden goed afgesloten door vlindersloten en de hoeken blijven goed beschermd dankzij de stevige bolhoeken en hoekprofielen. Er zijn diverse merken flightcases verkrijgbaar van o.a. DAP, Showtec en American DJ.