Universele flightcase

Door ons brede aanbod kun je hier de universele flightcases bestellen voor jouw specifieke toepassing. Of je nu microfoon of gereedschap veilig en op een geordende manier wilt vervoeren, dit is geen enkel probleem door de vele specifieke universele flightcases die je op deze pagina kunt vinden. Wij hebben onze producten zorgvuldig geselecteerd, zodat jij kunt genieten van een solide en handige flightcase tegen een scherpe prijs en met een uitstekende service.

Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €700
Merken
Toon meer
ACF-SW/Mini Accessory case
€ 22,00
MC-50/SW universele koffer zilver
€ 25,00
Daily Case 2 Universele kunststof koffer
€ 19,70
Daily Case 4 Universele kunststof koffer
€ 26,50
Daily Case 7 Universele kunststof koffer
€ 28,90
Daily Case 9 Universele kunststof koffer
€ 44,00
Daily Case 10 Universele kunststof koffer
€ 44,50
Daily Case 15 Universele kunststof koffer
€ 61,00
UCA-SCV1 Stack case H1 Value Line stapelbare flightcase
€ 33,00
UCA-SCV2 Stack case H2 Value Line stapelbare flightcase
€ 43,00
UCA-SCV3 Stack case H3 Value Line stapelbare flightcase
€ 49,00
UCA-SCV4 Stack case H4 Value Line stapelbare flightcase
€ 53,00
UCA-SCVCO Deksel voor stack case
€ 5,75
MC-20/SW universele koffer zwart
€ 35,90
MC-70/SW universele koffer zwart
€ 41,00
MC-10/SW universele koffer zwart
€ 79,90
ACF-SA/Transport Case S universele flightcase
€ 65,00
ACF-SA/Transport Case M universele flightcase
€ 78,00
ACF-SA/Transport Case L universele flightcase
€ 79,00
ACF-SA/Transport Case XL universele flightcase
€ 105,00

Ruim assortiment aan universele flightcases

Bij ons vind je diverse maten en typen koffers, trolleys en flight cases, maar ook diverse toebehoren, zoals: tussenschotten, wielplaten, inlegbakken, deksels en werkbladen. Sommige cases zijn van kunststof, anderen van hout. De één is gevuld met schuim, de ander niet. Er zit bijna altijd een uitvoering bij die perfect past bij jouw specifieke situatie, anders kun je altijd nog accessoires bijkopen om de gewenste situatie te creëren, zoals schuimplastic.

Met name vind je op deze pagina verschillende maten Stack Cases, kabel flightcases en multiflex cases. Onder verschillende soorten kunststof koffers, trolleys en flightcases kun je ook denken aan een accessory case, foam case, tour case, rolkoffer, trolley koffer en een universele koffer. Deze zijn beschikbaar in diverse merken, zoals: DAP, Accu-case, IMG Stage Line, Caymon, CLF, Power Dynamics, ProDJuser, JB Systems en Roadinger.

Zit een specifieke flightcase niet in ons online assortiment?

Wij willen onze klanten graag kunnen voorzien van de benodigde producten op het gebied van universele flightcases. Kun je het gewilde product niet in ons online assortiment vinden, dan horen wij dat graag! Ook voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice die jou graag te woord staan. Ook kun je bij ons terecht indien je voorkeur uitgaat naar een passende flightbag. Wij zullen je nooit in de wacht laten staan en helpen met veel plezier om je verder te helpen in je hobby, carrière of onderneming! Bestel je vandaag voor 18.00, dan heb je de bestelling morgen al in huis (mits voorradig) en bestel je boven de €75,-, dan is verzending gratis.