Universele flightcases

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€39,00

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€84,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP UCA-UFC3 Universal foam case 3

€189,00

De DAP UCA-UFC3 Universal foam case 3 is voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

ProDJuser UC-2 Universele flightcase

€119,00

De ProDJuser UC-2 is een stevige flightcase die inzetbaar is voor legio toepassingen. De binnenzijde is voorzien van enkele lagen plukschuim, zodat je zelf de exacte indeling kunt bepalen.

IMG Stage Line MC-1/SW Microfoonkoffertje

€15,40

Superhandig koffertje voor het opbergen van een microfoon. Het schuim aan de binnenzijde zorgt voor de optimale bescherming. Er is tevens plaats voor accessoires of een kabel.

Accu-case ACF-SA/Transport Case XXL universele flightcase

€139,00

De Accu-Case Transport Case XXL is de grootste case in de serie. Hij is voorzien van een scharnierende deksel en twee opbouw handvatten. Ideaal voor het vervoeren van bekabeling bijvoorbeeld.

Accu-case ACF-SA/Transport Case L universele flightcase

€79,00

De Accu-Case Transport Case L maakt deel uit van een hele serie aluminium cases. Dankzij zijn materiaal weegt de kist zelf niet veel, maar is hij toch degelijk genoeg voor allerlei toepassingen.

Accu-case ACF-SA/Transport Case M universele flightcase

€79,00

Liggen jouw lichteffecten, kabels of microfoons ook altijd overal? In deze Transport Case M van Accu-Case is genoeg ruimte voor allerlei producten.

Accu-case ACF-SA/Transport Case XL universele flightcase

€105,00

Accu-Case levert een hele serie universele aluminium flightcases onder de noemer Transport Case. Dit is de XL versie, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld bekabeling.

DAP UCA-SC1 Stack Case 1 Universele flightcase

€113,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC1 Stack Case 1 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC2 Stack Case 2 Universele flightcase

€122,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC2 Stack Case 2 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC3 Stack Case 3 Universele flightcase

€147,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC3 Stack Case 3 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC4 Stack Case 4 Universele flightcase

€179,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC4 Stack Case 4 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SCVWB Wielplaat voor stack case

€69,00

Wielplaat ontworpen voor de DAP Stack Case value line serie.

DAP Stack case 6 universele flightcase

€237,00

De Stack Case serie is al jaren een populaire serie van DAP. Hij bestaat uit diverse universele flightcases. Deze DAP Stack Case 6 is één van de grotere cases uit de serie. Hij is ideaal voor het opbergen van statieven of kabels.

DAP Multiflex Case 80 universele flightcase

€449,00

Deze DAP Multiflex Case 80 is een universele flightcase die voornamelijk gebruikt wordt als kabelkist. De case komt uit de Premium line en is dus standaard uitgevoerd met Penn Elcom materialen.

DAP Multiflex Case 120 universele flightcase

€495,00

Deze DAP Premium-line Multiflex Case 120 heeft een lengte van 120cm en is voorzien van 1 hoog tussenschot, 1 laag tussenschot en 1 inlegbak. De kist is van professionele kwaliteit door de gebruikte materialen van topmerk Penn Elcom.

DAP Multiflex Case 80/120 tussenschot laag

€18,00

Dit lage tussenschot is geschikt voor gebruik in de DAP Multiflex case 80 en 120. Het tussenschot is ideaal om een scheiding te maken in de kist, omdat het schot laag is kan er alsnog een inlegbak overheen geplaatst worden.

DAP Multiflex Case 80/120 inlegbak 57cm

€32,00

Met deze inlegbak creëer je nog meer opbergruimte in de DAP Premium Line Multi Flex flightcase 80 en/of 120. De bak is gemaakt van 9mm multiplex wat zorgt voor een bak die licht is van gewicht, maar wel stevig.

DAP Multiflex Case 80/120 tussenschot hoog

€21,50

Zorg voor een goede vakverdeling in je DAP Multiflex case 80 of 120 met dit hoge tussenschot. Het tussenschot is gemaakt van 9mm multiplex, dit is hetzelfde materiaal als de flightcase, maar dan zonder beschermlaag.

In deze categorie staan allerlei universele flightcases. Deze cases zijn inzetbaar voor diverse toepassingen. Sommige cases zijn van kunststof, anderen van hout. De één is gevuld met schuim, de ander niet. En natuurlijk zit er ook een behoorlijk verschil in de maatvoering.