Universele flightcases

DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1

€41,50

De DAP UCA-UFC1 Universal foam case 1 is een universele koffer, voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

DAP UCA-UFC2 Universal foam case 2

€87,00

Deze flightcase van DAP is geschikt voor allerlei toepassingen. Dankzij het plukschuim bepaal je zelf de perfecte pasvorm. De DAP universal foam case 2 behoort tot onze meest populaire producten.

DAP UCA-UFC3 Universal foam case 3

€179,00

De DAP UCA-UFC3 Universal foam case 3 is voorzien van plukschuim. Hierdoor kan de gebruiker zelf het schuimformaat bepalen en dat maakt de case geschikt voor talloze toepassingen.

ProDJuser UC-2 Universele flightcase

€129,00

De ProDJuser UC-2 is een stevige flightcase die inzetbaar is voor legio toepassingen. De binnenzijde is voorzien van enkele lagen plukschuim, zodat je zelf de exacte indeling kunt bepalen.

IMG Stage Line MC-1/SW Microfoonkoffertje

€15,40

Superhandig koffertje voor het opbergen van een microfoon. Het schuim aan de binnenzijde zorgt voor de optimale bescherming. Er is tevens plaats voor accessoires of een kabel.

Accu-case ACF-SA/Transport Case XXL universele flightcase

€139,00

De Accu-Case Transport Case XXL is de grootste case in de serie. Hij is voorzien van een scharnierende deksel en twee opbouw handvatten. Ideaal voor het vervoeren van bekabeling bijvoorbeeld.

Accu-case ACF-SA/Transport Case L universele flightcase

€79,00

De Accu-Case Transport Case L maakt deel uit van een hele serie aluminium cases. Dankzij zijn materiaal weegt de kist zelf niet veel, maar is hij toch degelijk genoeg voor allerlei toepassingen.

Accu-case ACF-SA/Transport Case M universele flightcase

€75,00

Liggen jouw lichteffecten, kabels of microfoons ook altijd overal? In deze Transport Case M van Accu-Case is genoeg ruimte voor allerlei producten.

Accu-case ACF-SA/Transport Case XL universele flightcase

€105,00

Accu-Case levert een hele serie universele aluminium flightcases onder de noemer Transport Case. Dit is de XL versie, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld bekabeling.

DAP UCA-SC1 Stack Case 1 Universele flightcase

€109,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC1 Stack Case 1 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC2 Stack Case 2 Universele flightcase

€119,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC2 Stack Case 2 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC3 Stack Case 3 Universele flightcase

€137,75

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC3 Stack Case 3 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SC4 Stack Case 4 Universele flightcase

€179,00

Universele flightcases zijn ideaal voor het opbergen van kabels, microfoons, DI's of andere toebehoren. De ACA-SC4 Stack Case 4 is een flightcase van het merk DAP.

DAP UCA-SCVWB Wielplaat voor stack case

€63,00

Wielplaat ontworpen voor de DAP Stack Case value line serie.

Caymon FCE126H universele flightcase

€659,00

De Caymon FCE126H is een degelijke flightcase die geschikt is voor allerlei toepassingen. Hij is voorzien van 4 blauwe zwenkwielen met een diameter van 100mm. De case kan verdeeld worden door het plaatsen van tussenschotten.

Caymon FCT126 houten inlegbak

€89,00

Zorg voor een goede indeling in je Caymon FCE126H flightcase met deze houten inlegbak. De bak is gemaakt van 12mm multiplex en is voorzien van een zwarte kleur.

Caymon FCD056 Flightcase tussenschot

€18,95

Dit tussenschot van het merk Caymon is speciaal ontworpen voor gebruik in de FCE066H en FCE126H flightcases.

Caymon FCD116 Flightcase tussenschot

€32,95

De Caymon FCD116 is een tussenschot voor in de FCE126H flightcase. Hij is gemaakt van multiplex en uiteraard netjes zwart gemaakt.

DAP Stack case 6 universele flightcase

€237,00

De Stack Case serie is al jaren een populaire serie van DAP. Hij bestaat uit diverse universele flightcases. Deze DAP Stack Case 6 is één van de grotere cases uit de serie. Hij is ideaal voor het opbergen van statieven of kabels.

Caymon FCE066H universele flightcase

€405,00

Het mooie aan deze Caymon FCE066H is dat je zelf de indeling kunt bepalen. Zo kun je er bijvoorbeeld een inlegbak voor aanschaffen en ook het plaatsen van tussenschotten is mogelijk. Dit maakt hem ideaal geschikt als kabel flightcase.

In deze categorie staan allerlei universele flightcases. Deze cases zijn inzetbaar voor diverse toepassingen. Sommige cases zijn van kunststof, anderen van hout. De één is gevuld met schuim, de ander niet. En natuurlijk zit er ook een behoorlijk verschil in de maatvoering.