Universele flightcase

Met een flightcase vervoer je kostbare en gevoelige apparaten veilig en eenvoudig. Een flightcase beschermt je apparatuur niet alleen uitstekend tegen beschadiging, maar ook tegen stof, vuil en vocht. Door de stevige materialen is het een duurzaam vervoermiddel die vooral in de entertainmentbranche succesvol wordt ingezet. Een universele flightcase heeft geen specifieke functie en kun je daardoor voor diverse toepassingen inzetten. Zo kun je gereedschappen veilig en geordend opslaan en vervoeren met behulp van tussenschotten en inlegbakken. Ook kun je flightcase schuim gebruiken om je apparatuur veilig in de case vast te klemmen. Universele flightcases en overige transportmiddelen, zoals flightbags, kunststof koffers en tassen, koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events door onze geweldige klantenservice en snelle levering.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €700
Merken
Toon meer
ACF-SW/Mini Accessory case
€ 22,00
MC-50/SW universele koffer zilver
€ 25,00
Daily Case 2 Universele kunststof koffer
€ 19,70
Daily Case 4 Universele kunststof koffer
€ 26,50
Daily Case 7 Universele kunststof koffer
€ 28,90
Daily Case 9 Universele kunststof koffer
€ 48,00
Daily Case 10 Universele kunststof koffer
€ 44,50
Daily Case 15 Universele kunststof koffer
€ 61,00
UCA-SCV1 Stack case H1 Value Line stapelbare flightcase
€ 33,00
UCA-SCV2 Stack case H2 Value Line stapelbare flightcase
€ 43,00
UCA-SCV3 Stack case H3 Value Line stapelbare flightcase
€ 49,00
UCA-SCV4 Stack case H4 Value Line stapelbare flightcase
€ 53,00
UCA-SCVCO Deksel voor stack case
€ 5,75
MC-20/SW universele koffer zwart
€ 35,90
MC-70/SW universele koffer zwart
€ 41,00
MC-10/SW universele koffer zwart
€ 79,90
ACF-SA/Transport Case S universele flightcase
€ 65,00
ACF-SA/Transport Case M universele flightcase
€ 78,00
ACF-SA/Transport Case L universele flightcase
€ 79,00
ACF-SA/Transport Case XL universele flightcase
€ 105,00

Breed assortiment universele flightcases

Universele flightcases zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een compact kofferformaat met opbouw handgreep tot een grote flightcase met flightcase wielen. Binnen deze categorie vind je ook diverse formaten trolley koffers van de topmerken DAP, CLF en Accu-Case.

Wanneer kies je voor een flightcase?

Muzikanten, dj's en andere artiesten gebruiken flightcases als transportmiddel om te voorkomen dat apparatuur beschadigd raakt. Zodra ook maar één onderdeel beschadigd raakt, kan een optreden of show al snel deels of totaal niet meer doorgaan. Veilig transport is voor hen daarom van uiterst belang. Ook licht- en geluidstechnici werken voornamelijk met flightcases. Je kunt ze namelijk makkelijk en veilig vastzetten en stapelen in bak- en vrachtwagens zonder snel verschuiving plaats zal vinden.

Universele flightcase aanpassen of zelf bouwen?

Mocht je specifieke flightcase zich niet in ons brede aanbod bevinden, dan kun je ervoor kiezen om een universeel type aan te passen naar je gewenste situatie met behulp van onze flightcase onderdelen of door zelf een maatwerk case te bouwen.

Advies bij kopen universele flightcase

Heb je vragen gedurende de zoektocht naar een geschikte flightcase? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor eerlijk & deskundig advies. Wij helpen je namelijk graag en hebben veel ervaring op het gebied van flightcases. Wil je online bestellen, dan is verzending gratis vanaf €75,-. Daarnaast heb je de bestelling, indien voorradig, morgen in huis door vóór 18.00 uur te bestellen.