XLR pluggen & chassisdelen

Procab VC3MX male XLR kabeldeel

€1,40

Procab VC3MX male XLR plug. Deze 3-polige mannelijke XLR connector heeft een metalen behuizing en interne trekontlasting. Een prima alternatief voor als bijvoorbeeld Neutrik te prijzig is.

Procab VC3FX female XLR kabeldeel

€1,60

Procab VC3FX female XLR plug. Deze 3-polige vrouwelijke XLR connector heeft een metalen behuizing en interne trekontlasting. Een prima alternatief voor als bijvoorbeeld Neutrik te prijzig is.

Procab VC3FDL female XLR chassisdeel

€1,75

Op zoek naar een 3-polige XLR female chassisdeel? De VC3FDL van Procab heeft een nikkel-kleur en wordt per stuk geleverd.

Procab VC3MDL male XLR chassisdeel

€1,60

De VC3MDL is een 3-polig XLR male chassisdeel van het merk Procab. Dit chassisdeel heeft een nikkel-kleurige behuizing en heeft het D-size formaat.

Neutrik NC3MXX Male XLR kabeldeel 3p

€2,75

De Neutrik NC3MXX is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NC3FXX Female XLR kabeldeel 3p

€3,25

De Neutrik NC3FXX is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied.

Neutrik NC3FD-LX Female XLR chassisdeel 3p

€3,60

Neutrik NC3FD-LX, female XLR chassisdeel. Dit is de standaard uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MD-LX Male XLR chassisdeel 3p

€3,35

Neutrik NC3MD-LX, male XLR chassisdeel. Dit is de standaard uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NA3MDF XLR doorvoer adapter

€7,35

Je zoekt een mogelijkheid om racks eenvoudig te bekabelen, zonder te solderen? Dan is deze Neutrik XLR doorvoer adapter precies wat je nodig hebt!

Neutrik NA3FDM XLR doorvoer adapter

€7,35

Je zoekt een mogelijkheid om je racks eenvoudig te bekabelen, zonder te solderen? Dan is deze Neutrik XLR doorvoer adapter precies wat je nodig hebt!

Neutrik NC3MXX-BAG Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,10

De Neutrik NC3MXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3FXX-BAG Female XLR kabeldeel 3p zwart

€3,55

De Neutrik NC3FXX-BAG is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-BAG is de zwarte uitvoering met zilveren contacten.

Neutrik NC3FD-LX-BAG Female XLR chassisdeel 3p zwart

€3,85

Neutrik NC3FD-LX-BAG, female XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MD-LX-BAG Male XLR chassisdeel 3p zwart

€3,60

Neutrik NC3MD-LX-BAG, male XLR chassisdeel. Dit is de zwarte uitvoering van het bekende 3-polige Neutrik XLR chassisdeel.

Neutrik NC3MXX-B Male XLR kabeldeel 3p zwart

€3,40

De Neutrik NC3MXX-B is waarschijnlijk de bekendste male XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3MXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3FXX-B Female XLR kabeldeel 3p zwart

€4,25

De Neutrik NC3FXX-B is waarschijnlijk de bekendste female XLR plug ter wereld. Deze 3-pins uitvoering is een veelvoorkomende aansluiting en Neutrik is een topmerk op dit gebied. De NC3FXX-B is de zwarte uitvoering met gouden contacten.

Neutrik NC3FD-LX-B Female XLR chassisdeel 3p zwart

€4,40

De Neutrik NC3FD-LX-B is een female 3-pin XLR chassisdeel. Hij is van Neutrik topkwaliteit, waardoor hij lange tijd mee zal gaan.

Neutrik NC3MD-LX-B Male XLR chassisdeel 3p zwart

€3,85

De Neutrik NC3MD-LX-B is een male 3-pin XLR chassisdeel. Hij is van Neutrik topkwaliteit, waardoor hij lange tijd mee zal gaan.

Neutrik NC3FRX Haaks Female XLR kabeldeel 3p

€6,90

De Neutrik NC3FRX is een haakse female XLR plug. Dit is de haakse 3-polige uitvoering van de bekende Neutrik XLR plug.

Neutrik NC3MRX Haaks Male XLR kabeldeel 3p

€5,95

De Neutrik NC3MRX is een haakse male XLR plug. Dit is de haakse 3-polige uitvoering van de bekende Neutrik XLR plug.