Pipe and drape liggers

Een pipe and drape doek of theaterdoek leunt vaak op een ligger. De lengte van een ligger kun je gemakkelijk afstemmen op de lengte van het theaterdoek voor een strakke afwerking. Hiermee is een pipe and drape ligger een uiterst geschikte en passende oplossing om als statief te gebruiken voor het ophangen van een backdrop. Daarnaast kun je er verlichting aan monteren middels een passende coupler of connector. Een ligger plaats je tussen of op twee staanders die stevig op een vloerplaat zijn geschoven. Doordat onze liggers scherp geprijsd zijn en wij snel leveren koop je een pipe and drape constructie online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Pipe and drape ligger 90-120cm zwart
€ 69,75
Pipe and drape ligger 120-180cm zwart
€ 87,00
Pipe and drape ligger 180-300cm zwart
€ 116,00
Pipe and drape ligger 90-120cm wit
€ 69,10
Pipe and drape ligger 120-180cm wit
€ 83,00
Pipe and drape ligger 180-300cm wit
€ 94,00

Ligger in verschillende in te stellen lengtes

De lengte van een Showtec pipe and drape ligger kan variëren tussen de 90 cm en 3 meter. Kies voor een passend type die te verkrijgen zijn in een witte en zwarte uitvoering. Ook onderdelen, zoals een swivelpin, bestel je bij Fritz-Events indien de originele is gebroken.

Vragen over pipe and drape ligger?

Heb je vragen over een pipe and drape systeem of wil je een offerte aanvragen van een groter systeem? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij zorgen voor een passende oplossing voor een scherpe prijs. Daarnaast koop je een pipe and drape systeem bij Fritz-Events door onze snelle levering, goede service en uitgebreide kennis over licht, geluid, DJ gear en special effects. Naast een webshop hebben wij een 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk waar pipe and drape systemen staan opgesteld.