Line Array

Bij grote feesttenten, concerten en festivals worden line arrays gebruikt om iedere bezoeker een optimale geluidsbeleving mee te geven. Dit kunnen Line Array stystemen, aangezien ze perfect in te regelen zijn doordat het systeem op te splitsen is in zones. De systemen zie je vaak tactisch boven het publiek hangen, waardoor ze een ver bereik hebben en iemand die vooraan staat dezelfde geluidsimpressie ervaart als iemand die achterin staat. Een Line Array set koop je bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service. Aangezien wij al ruim 10 jaar dé specialist zijn in geluid kunnen wij je daarnaast van eerlijk en deskundig advies voorzien!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2000
Merken
Odin S-18A Line array subwoofer
Odin CL-4 Netwerk interface voor line array
Odin FB-02 Flybar/stackframe voor line array
Odin PM-01 Line array statiefadapter
Odin T-8A Line array top
CURV500PS Actieve power geluidsset
€ 1.829,00
CURV500ES Actieve entertainer geluidsset
€ 1.125,00
CURV500AVS Actieve AV geluidsset
€ 845,00

Het werken met een line array systeem

De luidsprekers zijn onder elkaar te hangen in de vorm van een banaan. Het ophangen noemen we ook wel vliegen. Wanneer je geen punten hebt om het systeem aan op te hangen, dan kun je een line array ook opstapelen. Dit stapelen noemen we ook ook wel "stacken". De subwoofers van een array zetten we vrijwel altijd op de grond neer, zo zijn de lage tonen ook laag geplaatst.

Verschillende line array systemen

Bekende en sterk aanbevolen high end line-array systemen zijn Odin Audiosystems, L-Acoustics en Adamson systems. Fritz-Events heeft het array systeem van LD Systems en Odin in haar assortiment. Systemen van Duitse en Amerikaanse degelijkheid met een prachtige prijs-kwaliteit verhouding!

Line array accessoires

Naast speakers en subwoofers vind je bij ons een geschikte netwerk interface, stackframe en statief adapter. Naast een line array hebben wij een breed assortiment passieve en actieve speakers en speakersets.

Eerlijk en deskundig advies bij aankoop line array systeem

Ben jij je aan het oriënteren op een line array systeem voor je bedrijf of evenement, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Een goed geluidssysteem is namelijk belangrijk, het is vaak een behoorlijke investering en je wilt er lang profijt van kunnen hebben. Een eerlijk en deskundig advies is hierdoor geen overbodige luxe. Wil je vervolgens een geschikte line array tegen een scherpe prijs kunnen kopen met uitstekende service van een betrouwbare partner, dan bestel je bij Fritz-Events!