Spiegelbol flightcase

Een spiegelbol kan erg sfeerbevorderend werken bij een feest of in een café/discotheek. Het enige nadeel is dat een spiegelbol erg kwetsbaar is en hierdoor snel beschadigd kan raken. Het veilig kunnen opslaan en vervoeren ervan doe je dan ook met een daarvoor ontwikkelde flightcase die is voorzien van inlay (schuim) op maat voor een uitstekende pasvorm voor een veilig en compact transport en/of opslag. Bij ons vind je een spiegelbol flightcase voor diverse maten (30 – 50 cm) tegen een scherpe prijs en snelle levering. Bij een bestelling boven de €75, - is verzending gratis en koop je voor 18.00 uur vandaag, dan heb je de bestelling morgen al in huis (mits voorradig)!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
LCA-MIR30 Flightcase voor 30cm spiegelbol
€ 92,40
LCA-MIR40 Flightcase voor 40cm spiegelbol
€ 154,00
LCA-MIR50 Flightcase voor 50cm spiegelbol
€ 245,50
LCA-MIR100 Flightcase voor 100cm spiegelbol
€ 1.165,00

Stevige en solide spiegelbol flightcase

Alle producten in deze categorie zijn voorzien van stevige bolhoeken, handvaten en vlindersluitingen. Door de stevige materialen in combinatie met harde multiplex platen ben je gegarandeerd van een duurzame oplossing die tegen een stootje kan.

Alvast op zoek naar een flightcase en nog geen spiegelbol?

Door ons brede aanbod kun je bij ons ook terecht voor je benodigde spiegelbol en spiegelbolmotors. Wij zijn namelijk dé expert in geluid, licht, special effects & DJ gear. Door onze expertise hebben wij een uitgebreid aanbod met een hoge prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons kun je terecht voor een spiegelbol met een diameter van 5 cm tot een grote uitvoering met een diameter van maar liefst 150 cm! Ook kun je bij ons meerdere kant-en-klare spiegelbol sets vinden inclusief kleurenwiel en motor.

Geen juiste maat spiegelbol flightcase?

Heb je problemen met het vinden van een passende flightcase, dan wordt geadviseerd om contact op te nemen met onze klantenservice. Er bestaat een grote kans dat wij iets voor je kunnen betekenen om toch je gewenste flightcase te kunnen leveren. Mocht het specifieke product toch écht niet te verkrijgen zijn, dan kun je bij ons ook terecht voor maatwerk oplossingen. Het kopen van je benodigde evenement apparatuur doe je eenvoudig en snel online bij Fritz-Events!