Doek ophangen

Voor het ophangen van je doek hebben wij bevestigingsmaterialen die uitermate geschikt zijn voor backdrops, theaterdoeken, gaasdoeken, sterrendoeken, stretchdoeken en een akoestische doeken. De haken en klemmen zijn perfect passend voor doeken met bevestigingsringen en door elastiek te gebruiken kun je de doeken perfect egaal (strak zonder kreukels) opspannen. Een backdrop of theaterdoek hang je op met bevestigingsmaterialen van Fritz-Events door onze scherpe prijzen en snelle levering!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Kleur
GripponTube doekklem
€ 8,25
Rapido Backdrop ophanghaak zonder ring
€ 3,80
Holdon Mini clip zwart
€ 1,10
Holdon Midi clip wit
€ 1,30
Holdon Midi clip zwart
€ 1,30
Shockcord wit
€ 1,50
Shockcord zwart
€ 1,60
Doek klem zwart
€ 2,05
Doek klem wit
€ 2,05
Holdon Clips bevestigingclips wit
€ 1,15
Holdon Clips bevestigingclips zwart
€ 1,15
Spinhaak 25cm zwart
€ 2,05
Spinhaak 25cm wit
€ 2,25
Spannfix spinhaak zwart
€ 1,90
Spannfix spinhaak wit
€ 1,90
Ring voor Rapido gordijnklem (100 stuks)
€ 13,00
Ring voor Rapido gordijnklem
€ 0,20
Holdon Mini clip wit
€ 1,00

Bevestiging speciaal voor backdrops en theaterdoeken

Alle producten in deze categorie zijn speciaal ontwikkeld en daarom perfect geschikt voor het bevestigen van theaterdoeken. Denk hierbij aan bevestigingsclips, haken of klemmen. Wij zijn zelf vooral fan van de Showtec backdrop ophanghaak. Met deze haak kun je namelijk heel eenvoudig een doek dat is voorzien van ringen ophangen. De Showtec backdrop ophanghaken worden voornamelijk gebruikt op locaties waar de doeken regelmatig van plek verwisselen. Mede daardoor is het een populaire haak bij verhuurders van theaterdoeken.

Voor doeken, trussen en bevestiging naar Fritz-Events!

Niet alleen zijn wij leverancier van backdrops en de daarbij behorende bevestigingsmaterialen van Adam Hall en Showtec, maar ook kun je bij ons terecht voor ieder type truss en statief. Denk bijvoorbeeld aan pipe-and-drape systemen, maar ook lichtbruggen. Wij zijn dan ook al meer dan 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear en special effects!

Streven naar de beste gebruikerservaring!

Door continu te verbeteren in onze kennis, service, assortiment en het ontzorgen van klanten krijgen wij van onze klanten de hoogste waardering op het gebied van apparatuur in licht, geluid, DJ gear en special effects van Nederland. Bij ons zal je dan ook nooit in de wacht hoeven te staan en hebben wij een product niet in ons assortiment staan, dan gaan wij voor je kijken of wij deze jou toch kunnen leveren. Wil je contact met ons opnemen voor vragen, bestellingen of andere zaken, benader dan onze klantenservice.