Mixer bags

Met een kostbaar en belangrijk apparaat als een DJ-mixer ga je verantwoordelijk om. Voor het gemakkelijk opbergen en meenemen van je CD-speler en mixer gebruik je een mixer bag die voldoende bescherming biedt. Ter beveiliging zijn mixer bags voorzien van fleecevoering en noppenschuim. Daarnaast zijn uitvoeringen beschikbaar voor specifieke typen mixers en CD-spelers. Een Mixer bag koop je snel en voordelig online bij Frtiz-Events. Bestel je voorradige producten voor 18.00 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
CQ-12T Soft Case
€ 104,00
CQ-18T Soft Case
€ 111,00
StudioLive AR12/16 Bag rugzak
€ 69,00
CQ-20B Soft Case
€ 116,00

Mixer bags voor diverse uitvoeringen

Voor de volgende typen mixers vind je bij ons maatwerk oplossingen:

  • Pioneer XDJ-RX2
  • Pioneer DJC-RX2 en DJC-800
  • Pioneer DJM-S9, DJM-900NXS2, DJM-350 en DJM-400
  • Pioneer DDJ-SR
  • Pioneer CDJ-2000NXS, CDJ-2000NXS2, CDJ-200, CDJ-350 en CDJ-400

Zit jouw type mixer bag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het vinden van je geschikte mixer tas.

Groot online aanbod DJ gear

Naast een mixer bag kun je bij ons terecht voor al je benodigde DJ apparatuur. Denk hierbij aan je DJ set, koptelefoon, effecten en samples, booth, audio interface en speaker. Gaat je voorkeur overigens uit naar een DJ flightcase in plaats van een flightbag, dan vind je deze uiteraard ook specifiek voor diverse typen. Pioneer is hierin sterk vertegenwoordigd.

Onzeker over je mixer bag of andere aankoop?

Wij willen dat onze klanten met een zeker gevoel hun producten kopen. Bij twijfels of vragen raden wij je dan ook aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Door de juiste vragen te stellen en eerlijk, deskundig advies te geven proberen wij jouw twijfels weg te nemen en passende producten te adviseren waar je achteraf geen spijt van zult krijgen. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, - en kun je een mixer bag komen passen of een mixer komen testen in onze 200m2 grote showroom in het gezellige Brabantse Cuijk!