Blinders

Blinders, ook bekend als stage blinder of audience blinder, leveren een grote hoeveelheid licht. Hierdoor word je voor een korte tijd verblindt. Het is een uitbundig lichteffect die op kenmerkende plekken in een avond ingezet worden om het gewenste bombastische effect van een show te versterken. Je laat ze dan ook niet voor een lange tijd aanstaan omdat dit als storend kan worden ervaren. Je kunt kiezen voor conventionele en LED varianten in SPOT, paneel, wash en sunstrip uitvoering. Een blinder koop je bij Fritz-Events door ons brede aanbod, scherpe prijzen en snelle levering.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
Stage Blinder 4 Blaze
€ 1.225,00
Stage Blinder 2 Blaze
€ 835,00
Thunder Wash 600 RGBW LED stroboscoop
€ 296,00
Shocker 2 Dual Zone LED Blinder COB
€ 484,00
Sunstrip LED DMX blinder warm & koud wit
€ 555,00
DMX Stage Blinder 2 zwart
€ 159,00
DMX Stage Blinder 8 zwart
€ 349,00
Sunstrip Active MKII
€ 294,00
Multibracket voor Sunstrip
€ 86,35
Stage Blinder 4 LED 4x dual white COB 80W
€ 725,00
Jolt 300 LED stroboscoop
€ 449,00
Stage Blinder 1 LED 80W CW WW
€ 275,00

Conventionele vs LED blinders

Conventionele varianten geven veel hitte en verbruiken veel energie. Door de hitte die het afgeeft kun je deze lampen niet alleen zien maar ook voelen! LED armaturen zijn echter populairder door de vele voordelen. Zo zijn ze duurzamer, zuiniger, gebruiksvriendelijker en uiteindelijk ook goedkoper.

Waarbij en wanneer worden blinders ingezet?

Audience blinders kennen we al tientallen jaren. Ze zijn bedoeld als lichteffect of om aandacht te vragen van het publiek. We zien ze dan ook vaak bij poppodia en festivals, waar het publiek een zee van licht krijgt voorgeschoteld op hoogtepunten in de show.

Kortstondig gebruik

De meeste blinders zijn ontworpen voor kortstondig gebruik. Ze zijn dan ook ideaal om te flashen en niet om constant aan te staan. De warmte die deze blinders met zich meebrengen wanneer ze aanstaan draagt bij aan het speciale effect. Ook kun je kiezen voor een type met ingebouwde stroboscoop functie.

Vragen over een stage blinder?

Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag en wij zijn 6 dagen per week beschikbaar. Daarnaast hebben wij een 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk waar je inspiratie op kunt doen voor podiumverlichting die jij mag verzorgen. Wil je een grote bestelling plaatsen, vraag dan ook vrijblijvend een offerte aan. Bestel je online, dan is verzending gratis vanaf €75,- en bestel je beschikbare producten vóór 18 uur, dan heb je ze morgen al in huis!