Schakelpaneel

Een schakelpaneel staat ook bekend als 230V lichtcontroller en gebruik je indien je meerdere schuku kanalen individueel van elkaar of in groepen wilt kunnen in- en uitschakelen en wilt kunnen dimmen. De schakelpanelen zijn naast verlichting geschikt voor allerlei andere apparaten met een schuku stroomaansluiting, zoals spiegelbol motors of audio-/videoproducten. De meeste schakelpanelen hebben een 19 inch paneel waardoor ze gemakkelijk en snel in te bouwen zijn in een 19 inch rek of flightcase. Ben je op zoek naar een schakelpaneel voor je verlichting of ander apparatuur? Deze koop je dan bij Fritz-Events. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen, leveren snel en bij ons is een uitstekende service gegarandeerd.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €600
Merken
DJ Switch 8 230V lichtcontroller
€ 89,20
FX Comm4nder controller
€ 555,00
PC-8G Power Center
€ 110,00

Beveiligd schakelpaneel

Naast conventionele schakelpanelen die je voor iedere toepassing kunt gebruiken heeft Magic FX een controller om special effects veilig, betrouwbaar en eenvoudig te kunnen besturen. Denk hierbij aan confetti shooters en CO2 effecten waarbij je wilt voorkomen dat ze te vroeg of ongecontroleerd worden geactiveerd. De schakelaar is dan ook voorzien van een sleutelactivatie slot. Je kunt special effects hierdoor pas activeren op het moment dat hij op scherp staat met behulp van een specifieke sleutel. Dit verkleint de kans op ongelukkige situaties en vergroot de veiligheid op het podium.

19 Inch schakelpanelen

Bijna alle 230 Volt lichtcontrollers kunnen probleemloos worden ingebouwd in een 19 inch rek of flightcase. In veel gevallen is dit erg gewenst, aangezien de meeste inbouwapparaten van dit formaat zijn en rekken daarop zijn aangepast. Je kunt bij ons kiezen voor een 19 inch systeem van 4 tot 10 kanalen (schuku ingangen en schakelaars).

Vragen over schakelpaneel

Zit je nog met vragen over je benodigde schakelpaneel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen namelijk erg snel je zorgen en vragen wegnemen door onze specialistische ervaring op het gebied van licht- en stroomoplossingen. Door ons eerlijk en deskundig advies koop je snel je schakelpaneel online bij Fritz-Events. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18.00 uur, dan heb je beschikbare producten morgen al in huis.