Handvat

Een handvat, ook handgreep genoemd, heb je nodig bij het bouwen en restaureren van je flightcase, koffer of trolley. Het is belangrijk om een passend handvat te kiezen voor je specifieke situatie. Niet alleen voor een optimaal gebruiksgemak, maar ook om veiligheid te kunnen garanderen. Tijdens het vervoeren van kostbaar of breekbaar apparatuur wil je uiteraard voldoende grip hebben over je vervoersmiddel en wil je ten alle tijden voorkomen dat een handgreep snel kan afbreken of losraken. Bij Fritz-Events hebben wij daarom enkel betrouwbare handgrepen van top merken in ons brede online assortiment die je snel en voordelig online kunt bestellen.

... Lees meer

Handvat voor je flightcase

Ben je een flightcase aan het bouwen, dan bevelen wij al snel aan om te gaan werken met stevige stalen inbouw handvatten. Dit komt omdat het enorme gewicht van een gevulde flightcase vraagt naar stevige en solide grepen om veiligheid te kunnen garanderen. Inbouw handvatten zijn het meest veilig om beschadiging te voorkomen. Indien de gevolgen van een defect handvat groot kunnen zijn, wordt dit ten zeerste aanbevolen. Voor lichtgewicht flightcases kan de voorkeur uitgaan naar opbouw handvatten wat geen probleem hoeft te zijn indien de risico's en het gewicht beperkt zijn.

Handvat voor je koffer of trolley

Voor trolley handgrepen hebben wij een specifieke categorie met daarin een brede keus aan enkel handvatten die bedoeld zijn voor het restaureren of bouwen van een trolley. Voor koffers bevelen wij aan te kiezen voor een opbouw handvat. Koffers hoeven namelijk vaak niet een extreem gewicht te kunnen dragen. Verder hebben opbouw handvatten vaak een comfortabele greep.

Handvatten van betrouwbare top merken

Penn Elcom en Adam Hall zijn erkende en betaalbare merken op het gebied van handvatten en overige flightcase onderdelen. Ze garanderen namelijk een hoge betrouwbare kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij ons vind je het volledige aanbod handgrepen waarbij wij een uitstekende klantenservice bieden met uitstekende servicevoorwaarden. Heb je vragen of wil je eerlijk & deskundig advies? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag.