Platenkoffer & platentas

Een koffer of tas voor het vervoeren of opbergen van al je LP's vind je snel en voordelig binnen deze categorie. Wij hebben oplossingen tot 230 LP platen in een moderne witte en zwarte uitvoering. Ook voor een stevige vinyl flightcase, softcase, softbag of trolley kun je bij ons terecht. Op de platen zelf na, bieden wij diverse producten aan voor het afspelen en vervoeren van je LP's. Denk bijvoorbeeld aan platenspelers, en flightcase. Een platenkoffer, -tas, -flightcase of -trolley koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events door onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €60
Merken
RC80 Vinyl Record case voor 12 inch platen zwart
€ 49,90
RC100 Vinyl Record case voor 12 inch platen zwart
€ 59,90
RC100 Vinyl Record case voor 12 inch platen zilver
€ 59,90
RC80 Vinyl Record case voor 12 inch platen zilver
€ 49,90
RC100 Vinyl Record case voor 12 inch platen titanium
€ 59,90
RC80 Vinyl Record case voor 12 inch platen titanium
€ 49,90

Vinyl makkelijk en comfortabel vervoeren?

Het maakt niet uit hoe uitgebreid je collectie is, hier vind je een geschikt vervoersmiddel. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie aan tassen, koffers, trolleys en flightcases voor het vervoeren van al je LP's voor bijvoorbeeld een dj-optreden of om op de camping je favoriete platen af te kunnen spelen.

Vragen over platen opslag of transport?

Zit je specifieke oplossing niet tussen ons online aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen in dit geval kijken of we je toch kunnen helpen met het vinden van een passende oplossing. Daarnaast willen wij continu blijven uitbreiden en zo goed mogelijk kunnen voorzien in de producten vraag van onze klanten. Koop je vanaf 75, -, dan is verzending gratis en je hebt de bestelling morgen al in huis indien je voorradige producten vóór 18.00 uur besteld.