Shotgun microfoons

Shure Microfoon pre-amp voor VP89-serie

€349,00

Is de originele voorversterker van je VP89 microfoon defect? Vervang deze dan eenvoudig met deze originele Shure vervanger. Deze microfoon pre-amp zorgt ervoor dat de microfoon weer optimaal werkt.

Shure Microfooncapsule voor VP89L

€769,00

De Shure VP89L is een microfoonkop voor op de RPM89 pre-amp. Dit is de large uitvoering en dus de grootste van de 3 versies. Deze microfoon is zeer geschikt voor opname van audio vanaf een grote afstand.

Shure Microfooncapsule voor VP89M

€619,00

Is de microfoonkop van de Shure VP89M beschadigd of wil je een langere of kortere uitvoering? Dan biedt deze Shure microfooncapsule de uitkomst, deze microfoonkop kan eenvoudig op de RPM89 pre-amp geplaatst worden.

Shure Microfooncapsule voor VP89S

€449,00

Is je microfooncapsule beschadigd of wil je je set uitbreiden met een korte microfoonkop? Dan kan dit eenvoudig met deze Shure microfooncapsule. Dit is de korte (small) uitvoering.

Shure VP82 Compacte shotgun microfoon

€340,00

De Shure VP82 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kleine shotgun microfoon voor bevestiging op een camera of boompole. Aangezien het frequentiebereik pas begint bij 150 Hz, worden de extreem lage tonen niet opgenomen.

Shure VP89S Premium shotgun microfoon

€746,00

De Shure VP89S is een ideale microfoon voor montage op een camera. De kwalitatieve pre-amp in deze microfoon zorgt ervoor dat hij heldere, mooie opnames kan maken. De VP89S is speciaal ontwikkeld voor nearfield toepassingen.

Shure VP89M Premium shotgun microfoon

€845,00

Op zoek naar een goede microfoon om het geluid van publiek op te nemen bij een live-registratie? Kijk dan zeker eens naar deze Shure VP89M shotgun microfoon. Hij wordt geleverd met diverse accessoires.

Shure VP89L Premium shotgun microfoon

€995,00

Met de Shure VP89L shotgun microfoon sta je je mannetje wanneer het gaat om het overbruggen van grote afstanden. Dit in combinatie met de extreem smalle pickup hoek, maakt dit de ideale microfoon voor sportevenementen of natuuropnames.