Overige

Hier vind je onmisbare producten die veelvuldig gebruikt worden door licht- en geluidstechnici en muzikanten. Denk hierbij aan producten zoals: tape, batterijen, spanbanden, gehoorbescherming, gereedschappen en steekwagens. Bij ons vind je alles op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Ook alle benodigde hulpmiddelen koop je bij ons direct mee, zodat je aan één betrouwbare leverancier voldoende hebt om al je inkopen te kunnen doen. Een bestelling is daarnaast gratis vanaf €75, - en zijn je bestelde producten voorradig, dan heb je ze morgen al in huis!

... Lees meer

Onmisbare populaire event accessoires en toebehoren

Nichiban is een naam waar iedere muzikant, artiest en technicus wel mee bekend is. Dit merk levert namelijk hoogwaardige gaffer tape tegen een scherpe prijs. Gebruik je zelf Nichiban, dan raden wij je aan Deltec gaffer eens uit te proberen. De kwaliteit is namelijk gelijkwaardig aan Nichiban, maar dan een stuk goedkoper! Onder gehoorbescherming is de Alpine PartyPlug erg populair en voor dure draadloze microfoons is het uiteraard aan te raden hoogwaardige Duracell batterijen te gebruiken.

Zit je gewenste product er niet tussen?

Wij hebben meer dan 15.000 producten op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Zit je gewenste artikel hier niet tussen, neem dan ook eens een kijkje in andere categorieën binnen onze online webshop. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen je helpen je gewenste product te kopen en geven hierbij eerlijk en deskundig advies. Koop je vóór 18.00 uur een voorradig product, dan heb je hem morgen al in huis!