Platenkast

Een platenkast biedt je een stijlvolle manier om jouw lp's op te bergen. Vinyl is weer helemaal hip en je wilt dit kostbare zwarte goud natuurlijk wel netjes wegzetten. Bij Fritz-Events vind je verschillende soorten en maten lp-kasten om dat op een mooie manier te doen. Je kunt ze snel en voordelig kopen op onze website. Orders boven de €75,- worden bovendien gratis verzonden!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €100
Merken
VS-Box 100/1 Black platenbak voor max. 120 lp's
€ 41,00
VS-Box 100/1 White platenbak voor max. 120 lp's
€ 41,00
VS-Box 50 Walnut platenkast voor max. 60 lp's
€ 41,00
VS-Box 200/2 Black platenkast voor max. 480 lp's
€ 99,00
VS-Box 200/2 White platenkast voor max. 480 lp's
€ 99,00

Platenkast voor zichtbare opslag

LP's staan vaak zichtbaar in je woonkamer. Het is daarom belangrijk om een nette en moderne opslag te hebben waar je platen snel en gemakkelijk uit kunt pakken zonder ze te beschadigen. Een platenkast biedt dan uitkomst. Heb je veel vinyl, dan wil je dat waarschijnlijk op alfabetische volgorde rangschikken. Met een lp-kast wordt dat stukke eenvoudiger.

Verschillende lp-kasten te koop

Ons assortiment bestaat uit diverse lp-kasten. Ze verschillen in kleur, maat, materiaal en merk. We bieden o.a. platenkasten van de merken Glorious en Zomo te koop aan. Deze zijn er in het zwart, in het wit, maar ook met een walnoothout- of zebrahoutmotief. Voor een goede vinylkast ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres.

Vragen over platenkasten?

Heb je een vraag over een van de platenkasten die wij aanbieden of wil je graag advies over welke lp-kast je het beste kunt bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder. Is de platenkast die je graag wilt hebben op voorraad en bestel je hem voor 18.00 uur? Dan sturen wij hem dezelfde dag nog naar je op!