Flightcase profielen

Het bouwen van je flightcase begint bij Fritz-Events! Ieder type flightcase profiel koop je snel bij ons online tegen een scherpe prijs en met uitstekende service! Denk hierbij aan diverse typen rack-, hoek- en sluitprofielen van erkende Duitse merken voor een uitstekende en duurzame kwaliteit. Rackprofielen worden vooral gebruikt voor het inbouwen van 19 inch apparatuur, hoekprofielen dekken en verstevigen de randen van flightcases en sluitprofielen worden gebruikt om flightcase delen perfect in elkaar te kunnen laten vallen voor het stevig kunnen sluiten van je flightcase delen en deksels.

Lees meer

Profielen per meter bestellen

Standaard worden onze profielen in een lengte van 1 meter verzonden. Vanaf 20 meter is het ook mogelijk om profielen in lengtes van 2 meter te laten bezorgen. Wanneer je je bestelling komt afhalen, dan is het altijd mogelijk om ze in een lengte van 2 meter te ontvangen. Bij specifieke verzoeken, wensen of voor de duidelijkheid kun je een snelle reactie verwachten zodra je contact opneemt met onze klantenservice.

Breed aanbod profielen Penn Elcom en Adam Hall

Bijna al onze flightcase onderdelen zijn van de merken Penn Elcom en Adam Hall. Door onze specialisatie in apparatuur voor licht, geluid, DJ gear en special effects hebben wij ons aanbod zorgvuldig geselecteerd en blijken de merken Penn Elcom en Adam Hall beide producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden op het gebied van flightcase onderdelen.

Rack-, hoek- en sluitprofielen koop je bij Fritz-Events!

Bij ons is verzending gratis boven de €75,- en je hebt de bestelling morgen in huis als je voor 18.00 uur producten koopt die direct leverbaar zijn. Door ons grote assortiment kun je terecht voor ieder type product met betrekking tot licht, geluid, DJ gear & special effects. Daarnaast hebben wij een 200m2 grote showroom, waar wij je graag zien verschijnen in het gezellige Brabantse Cuijk!