Flightcase profielen

Flightcase profielen zijn metalen strips die je kunt gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Rackprofielen stellen je in staat om je 19" rack apparatuur te bevestigen, hoekprofielen bevestig je aan de randen van je flightcase ter versteviging en sluitprofielen zorgen voor een solide sluiting tussen een deksel of klep en body. Wil je een flightcase profiel kopen? Bij Fritz-Events vind je een volledig aanbod Penn Elcom, Adam Hall en DAP profiel onderdelen die je snel en voordelig kunt bestellen met uitstekende service en eerlijk, deskundig advies. 

... Lees meer

Flightcase profielen per meter bestellen

Standaard worden onze profielen per meter verzonden. Vanaf 20 meter is het ook mogelijk om profielen in lengtes van 2 meter te laten bezorgen. Wanneer je je bestelling komt afhalen, dan is het altijd mogelijk om ze in een lengte van 2 meter of langer te ontvangen. Bij specifieke verzoeken, wensen of voor de duidelijkheid kun je een snelle reactie verwachten zodra je contact opneemt met onze klantenservice.

Breed aanbod flightcase profielen

Bijna al onze flightcase onderdelen zijn van de merken Penn Elcom en Adam Hall. Door onze specialisatie in apparatuur voor licht, geluid, DJ gear en special effects hebben wij ons aanbod zorgvuldig geselecteerd en blijken de merken Penn Elcom en Adam Hall beide producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden op het gebied van flightcase onderdelen.

Flightcase profielen kopen?

Door bij ons flightcase profielen te kopen geniet je van gratis verzending bij een aankoop vanaf €75, - en is je bestelling voorradig, dan heb je hem morgen in huis door vóór 18.00 uur te bestellen.