Rookvloeistoffen

Showtec Fog Fluid rookvloeistof 1L

€4,95

De Showtec Fog Fluid is ongetwijfeld onze meestverkochte rookvloeistof. Hij is verkrijgbaar in verschillende tankjes, dit is de versie van 1L.

Showtec Fog Fluid rookvloeistof 5L

€11,75

De Showtec Fog Fluid is ongetwijfeld onze meestverkochte rookvloeistof. Hij is verkrijgbaar in verschillende tankjes, dit is de versie van 5L.

Beamz Rookvloeistof 1L

€5,50

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof? Deze Beamz rookvloeistof wordt geleverd in een fles van 1 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

Beamz Rookvloeistof 5L

€12,95

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof? Deze Beamz rookvloeistof wordt geleverd in een kan van 5 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

Beamz Rookvloeistof Eco geel 5L

€10,95

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof? Deze Beamz Eco gele rookvloeistof wordt geleverd in een jerrycan van 5 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

Beamz Rookvloeistof Heavy 5L

€15,95

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof die voor dikker rook zorgt? Deze Beamz heavy rookvloeistof wordt geleverd in een jerrycan van 5 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

Beamz Rookvloeistof CO2 effect 5L

€19,90

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof die voor een CO2 gelijkend effect zorgt? Deze Beamz CO2 rookvloeistof wordt geleverd in een jerrycan van 5 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

American DJ CO2 rookvloeistof 5 liter

€13,50

Met deze CO2 rookvloeistof van American DJ zorg je voor een rookwolk die zo uit een CO2 shooter lijkt te komen. Hij vervaagt binnen enkele seconden.

JEM Pro-Fog rookvloeistof 5L

€29,00

Na jarenlang trouwe dienst is de bekende ZR-mix vervangen voor deze Pro-Fog rookvloeistof van JEM. Dezelfde vloeistof, maar een andere naam. Dit is de kan met een inhoud van 5 liter.

Rush by Martin Rookvloeistof 2.5L

€12,50

Op zoek naar rookvloeistof? Kijk eens naar deze kan rookvloeistof van Rush by Martin met een inhoud van 2.5 liter. Hij is geschikt voor allerlei type rookmachines en geeft een mooie witte rook.

Rush by Martin Rookvloeistof 5L

€22,00

Rookvloeistof wordt geleverd in verschillende soorten en maten. Deze Rush by Martin rookvloeistof is de opvolger van de populaire ZR-mix vloeistof van JEM. Hij wordt geleverd in een kan van 5 liter.

Beamz Rookvloeistof Eco groen 5L

€9,95

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof? Deze Beamz Eco groene rookvloeistof wordt geleverd in een jerrycan van 5 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

Beamz Rookvloeistof Eco oranje 5L

€10,95

Op zoek naar betaalbare rookvloeistof? Deze Beamz Eco oranje rookvloeistof wordt geleverd in een jerrycan van 5 liter. Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare rookvloeistof op waterbasis.

Showtec Fog Fluid Fast CO2 rookvloeistof 5L

€13,80

Met deze rookvloeistof op waterbasis creëer je een rookwolk die sneller oplost dan een rookwolk van normale rookvloeistof. De Showtec Fog Fluid Fast is dan ook perfect om het bekende CO2-effect na te bootsen.

Cameo DJ Fluid medium rookvloeistof 5L

€13,95

Deze DJ Fluid rookvloeistof in een jerrycan van 5 liter heeft een medium dichtheid. Deze rookvloeistof is ook verkrijgbaar in een 10 liter jerrycan.

Cameo Heavy Fluid rookvloeistof 5L

€20,50

Cameo biedt deze Heavy Fluid rookvloeistof voor een dichte mist die lang bijgt hangen. Kijk in ons assortiment voor andere soorten rook- en hazervloeistof.

Cameo X-tra Heavy Fluid rookvloeistof 5L

€26,95

Krijg extreem dichte mist die zeer lang blijft hangen met deze X-tra Heavy Fluid rookvloeistof. Deze versie van 5 liter is er ook in 10 liter.

Cameo Fast Fluid rookvloeistof 5L

€22,95

Deze Fast Fluid rookvloeistof zorgt snel voor veel rook uit een rookmachine. Deze rookvloeistof wordt geleverd in een 5 liter jerrycan.

Cameo DJ Fluid medium rookvloeistof 10L

€25,95

Deze DJ Fluid rookvloeistof jerrycan van 10 liter zorgt voor een medium rook dichtheid uit een rookmachine Bekijk ons assortiment voor meer rookvloeistof.

Cameo Heavy Fluid rookvloeistof 10L

€39,95

Deze Heavy Fluid rookvloeistof geeft een dichte rook en blijft zeer lang hangen. Naast deze 10 liter hebben wij ook een 5 liter jerrycan in ons assortiment.

Rookvloeistoffen zijn er in diverse soorten en van verschillende merken. De duurdere vloeistoffen zijn vaak wat beter voor de rookmachine. Ook de rookdichtheid van de duurdere vloeistoffen is meestal wat hoger, het verbruik is hierdoor minder. De vloeistoffen van Cameo en Showtec zijn prima geschikt voor gebruik in de wat goedkopere rookmachines. Beschikt u over een duurdere rookmachine van bijvoorbeeld het merk Martin, dan kunt u het beste voor JEM of Magic FX vloeistof gaan. De kwaliteit hiervan is hoger dan de kwaliteit van de goedkopere rookvloeistoffen.