Rookvloeistof

Heb je een rookmachine of fazer, dan ben je hier op het juiste adres voor het kopen van je gewenste rookvloeistof. Fritz-Events heeft namelijk een breed aanbod aan vloeistoffen voor verschillende rookeffecten. Wil je bijvoorbeeld een dikke mist creëren die lang blijft hangen of liever een CO2 effect waarbij de mist snel wegtrekt? Je koopt de juiste vloeistof voor iedere toepassing gegarandeerd snel en voordelig online bij Fritz-Events! Laat je door ons informeren en bestel vervolgens direct je gewenste rookvloeistof. Koop je beschikbare producten namelijk voor 18.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €400
Merken
Toon meer
Fog Fluid rookvloeistof 1L
€ 4,75
Fog Fluid rookvloeistof 5L
€ 12,80
Fog Juice 1 rookvloeistof light 5 liter
€ 10,00
Pro-Fog rookvloeistof 5L
€ 29,00
Pro-Fog High Density rookvloeistof 5L
€ 34,00
CO2 rookvloeistof 5 liter
€ 16,50
Fog Fluid Fast CO2 rookvloeistof 5L
€ 15,50
Fine Fluid haze effect rookvloeistof 5L
€ 15,90
Rookvloeistof 1L
€ 6,00
Rookvloeistof 5L
€ 17,00
Rookvloeistof Heavy 5L
€ 19,00
Rookvloeistof CO2 effect 5L
€ 29,00
Rookvloeistof Eco oranje 5L
€ 14,00
Rookvloeistof Eco groen 5L
€ 12,00
Rookvloeistof Eco geel 5L
€ 14,00
Fog Juice 1 rookvloeistof light 1 liter
€ 3,75
Fog Juice 2 rookvloeistof medium 5 liter
€ 11,95
Fog Juice 3 rookvloeistof heavy 5 liter
€ 14,20
Rookvloeistof standaard 1L
€ 5,90
Rookvloeistof standaard 5L
€ 17,50

Verschil in kwaliteit

De kwalitatief betere varianten zijn in verhouding duurder dan goedkopere varianten. Dit heeft niet zozeer te maken met een verschil in output (het rookeffect), maar zijn vaak wat beter voor de rookmachine. Je zult je rookmachine hierdoor vaak minder hoeven te reinigen en hij zal hierdoor over het algemeen minder snel defecten gaan vertonen. Bij duurdere machines is het dan ook vaak verstandig om vloeistof van duurdere merken te gebruiken. Kwalitatief hoogwaardige merken onder de rookvloeistoffen zijn JEM en MagicFX. Voor goedkopere machines zijn de vloeistoffen van Showtec en Cameo prima geschikt.

Verschillende typen vloeistoffen voor rookmachine

Voor sommige situaties wil je rook creëren die lang blijft hangen, terwijl andere toepassingen vragen om rook die snel weer verdwijnt. Wil je bijvoorbeeld een CO2 effect creëren, dan gebruik je CO2 vloeistof die extra snel oplost. Voor een brandweeroefening gebruik je daarentegen heavy rookvloeistof die extra dikke rook creëert en veel minder snel oplost. De meeste rookvloeistoffen tegenwoordig zijn biologisch afbreekbaar en op waterbasis. Om hier zeker van te zijn adviseren wij altijd de productbeschrijving door te nemen.

Hulp nodig bij het kiezen van je rookvloeistof?

Is onduidelijk welke rookvloeistof voor jou situatie en machine het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Door je situatie te achterhalen kunnen wij je eerlijk en deskundig advies geven om je de beste gebruikerservaring te kunnen geven. Naast uitstekende service hebben wij zeer aantrekkelijke voorwaarden. Zo is verzending gratis bij een bestelling vanaf €75, - en wij sturen je bestelling, indien voorradig, direct op!