Draaitafel flightcase

Ben jij op zoek naar een solide en veilige draaitafel flightcase die specifiek geschikt is voor jouw type beltdrive- of direct drive-draaitafel en eventueel een mixer, dan kun je deze hoogst waarschijnlijk vinden in deze categoriepagina. Alle cases zijn voorzien van schuim om de bewegingsmogelijkheid tijdens transport te minimaliseren en een mogelijke beschadiging uit te sluiten. Door je type draaitafel in te voeren in bovenstaand zoekvlak kun je snel je meest geschikte en passende behuizing en stofkap vinden! Evenementenapparatuur koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events! Bij een bestelling boven €75, - is verzending gratis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €200
Merken
TT-Case flightcase voor draaitafel
€ 119,00
DCA-TT1 Draaitafel flightcase
€ 102,05
ACF-SA/PROTEK TT PRO draaitafel flightcase
€ 106,00
TT 1200L BL Flightcase voor draaitafels
€ 177,00

Flightcase voor jouw specifieke draaitafel

Wij hebben een breed assortiment draaitafels van de merken ProDJuser, Accu-case, DAP en JB Systems. Ze zijn geschikt voor veelgebruikte DJ draaitafels van de merken Technics, Numark, Reloop en Pioneer, zoals:

  • Technics SL1200
  • Technics SL1210
  • JB Systems T2
  • JB Systems T3
  • Synq X-TRM1
  • Accu-Case ACF-SA/PROTEK TT PRO

Ook zijn de draaitafel flightcases geschikt voor draaitafels met een vergelijkbaar formaat.

Stevige draaitafel flightcase

Alle producten in deze categoriepagina zijn solide en duurzaam gebouwd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Zo bezitten ze stevige handvaten, vlindersloten en netjes afgewerkt schuimrubber/plastic. Ieder type flightcase heeft een afneembaar deksel waardoor je de draaitafel niet volledig uit de behuizing hoeft te halen, maar slechts de deksel hoeft af te nemen.

Wat is voor mij de meest geschikte draaitafel flightcase?

Weet jij niet welke flightcase het beste geschikt is voor jouw type draaitafel/opstelling, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice voor eerlijk en deskundig advies. Wij staan 6 dagen per week voor je klaar om je te helpen met het vinden van de juiste apparatuur, onderdelen en benodigde accessoires. Daarnaast kun je bij ons ook flightcases kopen voor complete DJ-sets en DJ-controllers. Wij hanteren daarnaast scherpe prijzen en bieden een uitstekende service!