DJ accessoires

Konig Universeel Kensingtonslot voor DJ-gear 300cm

€8,95

Tegenwoordig zijn vrijwel alle dure DJ producten en laptops uitgevoerd met een Kensingtonlock. Helaas wordt hier te weinig gebruik van gemaakt en verdwijnt er regelmatig DJ-gear. Met dit handige slot van Konig kun je al je apparatuur vergrendelen.

Konig Universeel Kensingtonslot voor DJ-gear 180cm

€8,95

Tegenwoordig zijn vrijwel alle dure DJ producten en laptops uitgevoerd met een Kensingtonlock. Helaas wordt hier te weinig gebruik van gemaakt en verdwijnt er regelmatig DJ-gear. Met dit handige slot van Konig kun je al je apparatuur vergrendelen.

UDG Creator DIGI Hardcase Small Zwart

€19,95

De DIGI hardcase small van UDG zal voor veel DJ's een perfect product zijn. Met dit kleine tasje heb je namelijk altijd je visitekaartjes, USB sticks, SD kaartjes en oordopjes bij de hand.

Fenton SH400 DJ accessoirekit

€24,00

Deze Fenton SH400 DJ accessoirekit set bestaat uit een koptelefoon, een microfoon en diverse kabels. Ideaal voor de beginnende dj of als reserveset.

Native Instruments Traktor Pro Toetsenbord cover voor Macbook

€39,00

Met deze handige cover kun je alle sneltoetsen van Traktor direct vinden op het toetsenbord van je Macbook. Tevens beschermt hij je toetsen tegen beschadigingen en vuil. Ideaal als je geen controller bij de hand hebt.

Native Instruments Traktor DJ kabel voor iPad en iPhone

€9,90

Met deze kabel wordt het mogelijk om je koptelefoon en master output tegelijkertijd op je iPad of iPhone aan te sluiten. Er is een aansluiting voor je koptelefoon en een aansluiting voor je luidsprekers.

Nedis Netwerkswitch 5 poorten 1 Gbps

€21,95

Ben jij op zoek naar een netwerkswitch om jouw cd-spelers aan elkaar te verbinden? Of om te gebruiken voor een andere netwerktoepassing? Check dan deze Nedis Netwerkswitch 5 poorten 1 Gbps.

Nedis Netwerkswitch 8 poorten 1 Gbps

€24,95

Deze Nedis Netwerkswitch 8 poorten 1 Gbps is ideaal om te gebruiken als je jouw cd-spelers of draadloze ontvangers aan elkaar wilt koppelen. De snelheid van 1 gigabit per seconde is daarvoor meer dan voldoende.

Glorious Vinyl Divider tabblad zwart

€2,90

De Glorious Vinyl Divider is voor iedereen die zijn platen duidelijk wil ordenen. De tabbladen zijn leverbaar in zwart en wit. Deze is zwart. Ze worden per stuk verkocht, zijn gemaakt van flexibel PVC en zijn 35 bij 35 cm.

Glorious Vinyl Divider tabblad wit

€2,90

De Glorious Vinyl Divider is voor iedereen die zijn platen duidelijk wil ordenen. De tabbladen zijn leverbaar in zwart en wit. Deze is wit. Ze worden per stuk verkocht, zijn gemaakt van flexibel PVC en zijn 35 bij 35 cm.

Glorious 12,5 inch Sleeve set LP hoezen (100 stuks)

€24,90

Met deze Glorious 12,5 inch Sleeve set bescherm je jouw platen of platenhoezen tegen stof en krassen. De LP hoezen zijn gemaakt van flexibel PVC en de set bestaat uit 100 stuks. Ze zijn ook verkrijgbaar in 7" afmeting.

Glorious 7 inch Sleeve set LP hoezen (100 stuks)

€11,90

Met deze Glorious 7 inch Sleeve set bescherm je jouw platen of platenhoezen tegen stof en krassen. De LP hoezen zijn gemaakt van flexibel PVC en de set bestaat uit 100 stuks. Ze zijn ook verkrijgbaar in 12,5" afmeting.