DJ Draaitafels

Een dj draaitafel, ook lp speler of platenspeler genoemd, is een analoog systeem om muziek mee af te kunnen spelen. Met een dj draaitafel kun je onder andere de kunst van het scratchen onder de knie leren krijgen. Binnen deze categorie vind je direct drive draaitafels. Dit zijn ideale dj draaitafels, aangezien ze niet gebruik maken van een snaar, maar een draaitafel direct aansturen. Zodra je een plaat opstart is hij hierdoor bijna direct op de ingestelde snelheid. Daarnaast kun je dj draaitafels met je laptop aansturen door middel van DVS hardware & software. Voor een scherpe prijs en uitstekende service koop je een dj draaitafel snel en voordelig bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
RP115C Platenspeler met speakers, bluetooth & USB zwart
€ 59,95
RP-7000 MK2 professionele draaitafel
€ 559,00
PLX-1000 draaitafel
€ 699,00
RP115D Platenspeler met speakers, bluetooth & USB wit
€ 59,95
RP115B Platenspeler met speakers, bluetooth & USB blauw
€ 59,95
XTRM-1 draaitafel
€ 461,00
PLX-500 draaitafel zwart
€ 345,00
PLX-500 draaitafel wit
€ 345,00
PLX-CRSS12 draaitafel en controller
€ 1.399,00

Verschillende soorten dj draaitafels

Er zijn twéé soorten draaitafels, namelijk direct drive- en belt drive draaitafels. Professionele dj's maken gebruik van een direct drive platenspeler, aangezien je hiermee muziek met je laptop kunt aansturen en omdat een plaat sneller opstart. Een beginnende dj die vinyl wil uitproberen kan beginnen met een goedkopere draaitafel en kiest eerder voor een belt drive draaitafel. Door gebruik te maken van een snaar start deze minder snel op en de snaar kan op den duur verslijten. Het voordeel is dat je een belt-drive variant meestal beschikt over een USB-uitgang om muziek te digitaliseren en een tulp uitgang om muziek op speakers af te kunnen spelen. Uiteraard bezitten ze ook interne speakers, waardoor externe speakers niet noodzakelijk zijn.

Zorgvuldige selectie aan dj draaitafels

Wij hebben een beperkt maar zorgvuldig geselecteerd aanbod van dj draaitafels. Wij willen namelijk een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden en hebben dus enkel varianten online beschikbaar waar wij 100% achter staan. Zo hebben wij direct drive platenspelers van Pioneer, Synq en Reloop. Daarnaast hebben wij ook diverse belt drive typen van het merk Fenton.

Advies nodig over dj draaitafels?

Wil jij aan de slag met een platenspeler om te leren scratchen of met twee stuks om analoog te leren mixen? Laat je dan goed door ons informeren, zodat je zeker geen spijt krijgt van je keuze. Wij kunnen daarnaast eerlijk en deskundig advies geven over een passende dj mixer om geluiden van meerdere draaitafels professioneel samen te kunnen voegen. Ook hebben wij een groot aanbod draaitafel-flightcases voor veilig transport en draaitafel elementen/naalden. Je kunt kiezen om onze showroom te bezoeken waar diverse dj draaitafels staan opgesteld, maar je kunt ook online contact opnemen met onze klantenservice. Door onze uitstekende klantenservice word je direct en uitstekend geholpen!