Flightcases

Ben je op zoek naar een flightcase, flightbag of tas voor het veilig opbergen en makkelijk vervoeren van je apparatuur? Hier vind je alle typen specifieke- en universele opbergsystemen voor licht, geluid, DJ gear en special effects. Ook voor het bouwen of repareren van je flightcase vind je alle denkbare flightcase onderdelen en accessoires in ons online assortiment. Je flightcase, flightbag of tas koop je natuurlijk bij Fritz-Events! Wij hanteren namelijk scherpe prijzen, een snelle levering en een uitstekende service.

... Lees meer

Stevige en betrouwbare flightcases

Wil je duurzame opbergsystemen die stevig en solide zijn? Wij hebben ons huidige assortiment zorgvuldig geselecteerd om je de beste prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden. Door onze ruim 10 jaar ervaring op het gebied van flightcases hebben wij een online assortiment op kunnen bouwen die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten. Zo werken veel samen met betrouwbare en erkende merken zoals JB Systems, DAP, ProDJuser, Power Dynamics, Accu Case en Roadinger.

Flightcase voor ieder gewenste toepassing te bestellen!

Voor iedere toepassing op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects hebben wij dé oplossing. Wil je een flightcase die specifiek is ontworpen voor jouw DJ controller, lichteffect, speaker of special effect? De kans dat je deze hier vindt is erg groot. Wil je een maatwerk systeem maken, dan vind je bij ons alle benodigde materialen van uitstekende Duitse kwaliteit. Zelfs flightbags hebben wij voor iedere gewenste situatie.

Advies over een flightcase of ander opbergsysteem?

Ben je op zoek naar een geschikt opbergsysteem, maar weet je niet wat in jouw geval de beste oplossing is? Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist op dit gebied en kunnen je hier dan ook eerlijk en deskundig advies in geven. Ook voor een grote bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice, dan komen we binnen één werkdag met een passende scherp geprijsde offerte.