Speaker flightcase

Aangezien speakers kostbaar en zwaar zijn, is het belangrijk om ze mobiel te kunnen vervoeren in een stevige en betrouwbare flightcase. Voor speakersets zijn specifieke flight cases ontwikkeld om een licht- en geluidtechnicus zo goed als mogelijk te ontzorgen en om apparatuur zo snel en veilig mogelijk te kunnen vervoeren. Bij Fritz-Events vind je een breed assortiment aan speaker flightcases die je tegen een scherpe prijs kunt kopen. Wij staan bekend om onze goede service en snelle service. Bestel je vóór 18.00 uur, dan leveren wij direct (mits voorradig).

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken
ACA-M10 Flightase voor 2x M10 monitor
€ 295,10
ACA-M12 Flightcase voor 2x M12 monitor
€ 319,50
ACA-M15 Flightcase voor 2x M15 monitor
€ 377,50
Premium Line flightcase voor Odin T-8A
Flightcase voor MAUI P900
€ 1.099,00

Flight cases voor diverse merken en maten speakers

Bij ons vind je een flightcase voor M10, M12 en M15 monitor luidsprekers en VA4 en VA8 line arrays. Ook flightcases voor specifieke merken als Odin, DAP en MAUI vind je op deze pagina. Weet je niet welke flightcase je nodig hebt voor jouw speakers, neem dan contact met ons op voor eerlijk en deskundig advies. Mocht de flightcase die je nodig hebt niet in ons online assortiment zitten, dan kan het goed zijn dat wij toch je benodigde flightcase kunnen leveren.

Niet alleen naar Fritz-Events voor een speaker flight case

Wij weten niet alleen alles over flightcases, ook zijn wij dé specialist in licht, geluid, DJ gear en special effects. Bij ons kun je terecht voor alle apparatuur die bedoeld zijn om sfeer te creëren. Wil je een betrouwbare partner voor alle apparatuur en toebehoren in licht, geluid, DJ gear en special effects, dan moet je bij Fritz-Events zijn!

Vragen over benodigde speaker flight case?

Bij vragen of het niet kunnen vinden van je specifieke flightcase kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij je bestelling en proberen je hierbij te voorzien van eerlijk en deskundig advies. Koop je voor meer dan €75,-, dan betaal je bij ons overigens geen verzendkosten.