Flightcase schuim

Flightcase schuim, ook schuimrubber, schuimplastic of schuimplaat genoemd, wordt gebruikt voor diverse toepassingen. Zo kun je flightcases, flightbags, kunststof koffers en tassen ermee bekleden ter bescherming van je apparatuur. Ook wordt flightcase schuim gebruikt om de akoestiek in een ruimte te verbeteren en om contactgeluiden te reduceren. Zowel hardschuim als zacht-, pluk- en noppenschuim vind je binnen deze categorie in alle soorten en maten. Ook hebben wij speakerschuim in ons online assortiment.

... Lees meer

Flightcase schuim snijden

Wil je specifieke apparatuur perfect laten passen in je flightcase, flightbag, koffer of softbag zonder ruimte te hebben voor ongewenste bewegingen die ongewenste beschadigingen kunnen opleveren? Kies dan voor een passend formaat hardschuim en snij het flightcase schuim vervolgens op maat met een scherp, verhit stanleymes. Het gebruiken van een verhit nieuw stanleymes levert het beste, mooiste en meest duurzame resultaat op, aangezien een schuimhoek door het dichtschroeien minder snel scheurt en een scherp mes zorgt voor rechte hoeken zonder plooien.

Wanneer hard-, zacht- en noppenschuim?

Wil je voorkomen dat apparaten elkaar kunnen verdrukken, dan kies je voor zachtschuim. De dichtheid is namelijk lager en je kunt het dus gemakkelijk kneden en vormen dan hardschuim. Voor een stevige maatwerk inlay is hardschuim echter wel vaak gewenst. Wil je de akoestiek in een ruimte verbeteren, dan kies je al snel voor noppenschuim.

Flightcase schuim kopen?

Voor een eerlijk en deskundig advies koop je flightcase schuim bij Fritz-Events. Vergeet niet ook gelijk schuim lijm bij te bestellen mocht je die niet in huis hebben. Bij vragen over schuim of je bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord!