Broadcast koptelefoon

Een broadcast koptelefoon bestaat uit een headset met microfoon. Je vindt ze binnen deze categorie van hoge kwaliteit voor een uitstekende gebruikerservaring. Broadcast hoofdtelefoons binnen deze categorie zijn met name populair onder gamers, DJ's, camera mensen en regisseurs. Je kunt er namelijk uitstekend mee communiceren zonder hier je handen voor te hoeven gebruiken. Op zoek naar een scherp geprijsde broadcast koptelefoon met een uitstekende service? Bij Fritz-Events koop je deze dan snel en voordelig online. Bijvoorbeeld is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18u online, dan heb je de bestelling, indien voorradig, morgen al in huis!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
BRH441M-LC Enkelzijdige broadcast hoofdtelefoon zonder kabel
€ 239,00
BRH440M-LC Broadcast hoofdtelefoon zonder kabel
€ 275,00
HD 26 Pro broadcast studiohoofdtelefoon
€ 259,00

Enkelzijdig koptelefoon met microfoon

Voor diverse toepassingen is het belangrijk om één oor vrij te hebben. Hiervoor hebben wij enkelzijdige broadcast koptelefoons. Zo zijn niet beide oren afgesloten en kun je omgevingsgeluiden nog prima horen. Dit is met name belangrijk bij televisieproducties en soortgelijke toepassingen. De microfoonhouder is zo ontwikkeld dat je de hem links én rechts kunt dragen.

Broadcast hoofdtelefoon onderdelen

Een groot voordeel van onze broadcast hoofdtelefoons is dat onderdelen los te bestellen zijn. Indien schade ontstaat aan je hoofdtelefoon kun je oorkussens, de kabel, oorschelpen en plopkapjes snel en eenvoudig bestellen en vervangen.

Betrouwbare merken

Koop je een product van Shure of Sennheiser, dan krijg je gegarandeerd waar voor je geld. Zij hebben namelijk betrouwbare producten in het assortiment met een sterk prijs-kwaliteitsverhouding. Op het gebied van broadcast koptelefoons is Shure dé marktleider.  

Vragen over headsets of hoofdtelefoons voor broadcasting?

Voor vragen en advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via diverse communicatiekanalen en nemen je vraag bijna direct in behandeling. 6 Dagen per week staan ook vol enthousiasme voor je klaar. Ook heb je de optie om langs te komen in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Hier kun je diverse broadcast koptelefoons uitproberen om een juiste aankoopkeuze te kunnen maken.