Broadcast koptelefoon

Prijs
Min: €0
Max: €300
Merken
BRH441M-LC Enkelzijdige broadcast hoofdtelefoon zonder kabel
€ 209,00
BRH31M Enkelzijdige broadcast hoofdtelefoon
€ 209,00
BRH440M-LC Broadcast hoofdtelefoon zonder kabel
€ 239,00
HD 26 Pro broadcast studiohoofdtelefoon
€ 269,00
BH-009S Enkelzijdige broadcast koptelefoon
€ 50,00
€ 39,00

Enkelzijdig koptelefoon met microfoon

Voor diverse toepassingen is het belangrijk om één oor vrij te hebben. Hiervoor hebben wij enkelzijdige broadcast koptelefoons. Zo zijn niet beide oren afgesloten en kun je omgevingsgeluiden nog prima horen. Dit is met name belangrijk bij televisieproducties en soortgelijke toepassingen. De microfoonhouder is zo ontwikkeld dat je de hem links én rechts kunt dragen.

Broadcast hoofdtelefoon onderdelen

Een groot voordeel van onze broadcast hoofdtelefoons is dat onderdelen los te bestellen zijn. Indien schade ontstaat aan je hoofdtelefoon kun je oorkussens, de kabel, oorschelpen en plopkapjes snel en eenvoudig bestellen en vervangen.

Betrouwbare merken

Koop je een product van Shure of Sennheiser, dan krijg je gegarandeerd waar voor je geld. Zij hebben namelijk betrouwbare producten in het assortiment met een sterk prijs-kwaliteitsverhouding. Op het gebied van broadcast koptelefoons is Shure dé marktleider.  

Vragen over headsets of hoofdtelefoons voor broadcasting?

Voor vragen en advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken via diverse communicatiekanalen en nemen je vraag bijna direct in behandeling. 6 Dagen per week staan ook vol enthousiasme voor je klaar. Ook heb je de optie om langs te komen in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Hier kun je diverse broadcast koptelefoons uitproberen om een juiste aankoopkeuze te kunnen maken.