Laag microfoonstatief

Prijs
Min: €0
Max: €55
Merken
Toon meer
ECO-MS3 laag microfoonstatief
€ 19,00
S9B Laag microfoonstatief
€ 24,95
MS4222B Laag microfoonstatief met driepoot en telescopische hengel
€ 33,00
25950 Laag microfoonstatief met telescoophengel zwart
€ 46,00
25910 Laag microfoonstatief zwart
€ 46,00
259 Laag microfoonstatief verstelbaar zwart
€ 52,00
Ergo2 Laag verstelbaar microfoonstatief
€ 23,75
Laag verstelbaar microfoonstatief
€ 24,95
MS4221B Laag microfoonstatief met driepoot en hengel
€ 33,00
MS3122 HDB Laag microfoonstatief met driepoot en telescopische hengel
€ 37,00
CST259/B laag microfoonstatief
€ 42,00
Extra laag microfoonstatief met hengel
€ 43,50
25993 Laag microfoonstatief zwart
€ 44,00
Laag microfoonstatief met hengel
€ 31,80

Hoge kwaliteit lage microfoon standaarden

Bij ons krijg je gegarandeerd waar voor je geld door onze zorgvuldige selectie. In ons online assortiment staan dan ook enkel betrouwbare lage microfoon statieven met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Om voor iedereen een passende standaard aan te kunnen bieden vind je ze bij ons in diverse prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een low budget microfoonstatief van American Audio, maar ook voor duurder variant van Adam Hall, Gravity, K&M, Caymon of DAP.

Microfoon standaarden in diverse varianten

Alle beschikbare lage microfoon statieven zijn zwart en zien er in eerste instantie vergelijkbaar uit. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen de diverse statieven binnen deze categorie. Zo kan de maximale hoogte en lengte van de hengel verschillen en kunnen de hoogte en lengte instelbaar zijn, afhankelijk van het type dat je kiest. Daarnaast kun je kiezen voor een standaard met platte vloerplaat of met drie poten om op te rusten.

Accessoires in combinatie met laag microfoonstatief

Bij statieven worden microfoonklemmen in principe nooit meegeleverd. Er zijn namelijk diverse typen microfoonklemmen voor diverse soorten microfoons. Ook bij instrument microfoons is dit het geval en daarom kies je voor een variant die geschikt is voor het type microfoon die je wilt gaan positioneren.

Voor de beste service koop je een laag microfoonstatief bij Fritz-Events

Heb je vragen of behoefte aan eerlijk en deskundig advies? Laat je dan direct door ons helpen! Onze klantenservice staat namelijk 6 dagen per week vol enthousiasme voor je klaar met een brede kennis en ervaring op het gebied van microfoons en microfoon accessoires. Ook hebben wij een 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk waar je naartoe kunt voor inspiratie of voor een demonstratie.