Volgspot

Je kunt een strak egaal gebundeld licht van een theaterspot goed onderscheiden van het meer diffuse licht dat een PAR- en theaterspot geeft. Je herkent dit licht aan een nauwe bundel met een scherpe rand. Hiermee kun je een acteur, actrice, zanger, of zangeres nauwkeurig verlichten en letterlijk in de “spotlight” zetten zonder dat andere delen van het podium zichtbaar worden. Volgspots worden voornamelijk gebruikt in het theater, maar je vindt ze ook terug in televisiestudio’s, feesttenten en poppodia. Hier vind je gegarandeerd je benodigde volgspot tegen een scherpe prijs, snelle levering en uitstekende service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €850
Merken
LED 75 volgspot
€ 575,00
Followspot LED 120W volgspot
€ 849,00
FS600LED volgspot
€ 599,00
LED Follow Spot 120ST volgspot met statief
€ 829,00

Handgestuurde volgspots

Volgspots kun je niet door middel van een DMX controller bewegen. Hierdoor behoren ze tot basis podium verlichting en niet tot bewegend licht. Je kunt ze uiteraard wel fysiek besturen. Hierdoor kun je personen op het podium nauwkeurig volgen indien ze over het podium bewegen. Wil je een volgspot effect via een DMX controller kunnen bewegen? Gebruik dan eerder een beam moving head.

Volgspots enkel verkrijgbaar in LED uitvoering

Er zijn geen conventionele uitvoeringen meer te verkrijgen door de komst van de LED volgspot. Er is namelijk bijna geen vraag meer naar conventionele uitvoeringen waardoor de productie van deze armaturen gestopt is. Een LED uitvoering overtreft conventionele namelijk volledig op het gebied van duurzaamheid, kosten, performance en gebruikersgemak.

LED Volgspots zijn handmatig én via DMX te besturen

Een volgspot heeft diverse functies die je zowel handmatig als via DMX kunt besturen. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de kleur, het dimmen en versterken van licht, het geven van een black out en het activeren van de stroboscoopfunctie.

Volgspot voor jouw situatie

Ben je op zoek naar een LED volgspot, maar weet je niet welk type het beste past bij jouw situatie? Voor eerlijk en deskundig advies neem je contact op met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag met het wegnemen van je twijfels door onze jarenlange ervaring op het gebied van licht. Kies je er daarnaast voor om online te kopen, dan is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je een voorradig product vóór 18.00 uur, dan heb je hem morgen al in huis.