LCD en Plasma flightcase

Op beursstands, maar ook steeds vaker tijdens feesten en bandoptredens worden video’s, animaties en figuren weergegeven om een duidelijke boodschap te verkondigen of als extra showelement. Naast een LED-wall kun je ervoor kiezen om een LCD- of plasmascherm te gebruiken. Echter zijn dit gevoelige en kostbare apparaten. Het is dan ook erg belangrijk om deze apparaten goed beschermd te kunnen vervoeren wil je de investering kunnen terugverdienen. Een stevige LCD- of plasma flightcase biedt hiervoor dé oplossing! Koop je LCD flightcase bij Fritz-Events en je bent gegarandeerd van een goede kwaliteit, een scherpe prijs en een goede service!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2000
Merken
Flightcase 2x LCD ZL50 voor 2 schermen tot 123,5cm breed
€ 895,00
Flightcase 2x LCD ZL65 voor 2 LCD schermen tot 65"
€ 1.295,00
Flightcase 2x LCD ZL60 voor 2 LCD schermen tot 60"
€ 1.150,00
Flightcase 2x LCD ZL70 voor 2 LCD schermen tot 70"
€ 1.595,00

LCD- en plasma flightcase voor verschillende formaten

Heb jij één of twéé schermen tussen de 42 en 50 inch, dan hebben wij voor jou een geschikte flightcase. De één scherm variant heeft daarnaast opbergruimte voor accessoires. De LCD- en plasma flightcases zijn voorzien van een afneembaar deksel en wielen waarmee transport en het plaatsen veilig, gemakkelijk en snel kan verlopen. Aan de binnenkant zijn ze bekleed met schuim voor een goede bescherming.

Andere typen flightcases naast LCD- en plasma flightcases

Voor ieder product zijn in de entertainmentbranche specifieke typen flightcases ontwikkeld. Dit maakt dat je zelden een flightcase op maat hoeft te maken. Ons complete online aanbod aan flightcases is te vinden op onze flightcase pagina waarin 20 typen flightcases staan, ieder beschikbaar in verschillende soorten en maten. Naast flightcases zijn wij ruim 10 jaar een totaalaanbieder en dé specialist in licht, geluid, DJ gear & special effects. Daarnaast hebben wij een 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk waar veel van onze producten staan uitgestald, zodat jij bij een bezoek verzekerd bent van de juiste aankoop!

Vragen over een LCD- en plasmaflightcase

Bij vragen kun je middels verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag! Je hebt je bestelling morgen al in huis als je voorradige producten voor 18.00 uur besteld en verzending is gratis bij een aankoop boven €75, -.