Gasontladingslampen

Het intens stralende licht dat gebruikt wordt bij onder andere straatverlichting, magazijnverlichting en winkelverlichting worden gasontladingslampen genoemd. Ze kunnen de grote hoeveelheid licht creëren doordat ze onder enorme druk van gas staan. Hieruit is de naam "gasontlading" ontstaan. Ze worden ook vaak HID (High Intensiy Discharge) lamp genoemd. Een gasontladingslamp koop je bij Fritz-Events door het brede aanbod, de goedkoper prijzen en goede servicevoorwaarden!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €200
Merken
MSD R3 Lamp 150W gasontladingslamp
€ 73,70
MSD Platinum 5R gasontladingslamp
€ 159,00
OSD gasontladingslamp 70V/200W GY9.5
€ 49,95

Breed assortiment aan gasontladingslampen

Binnen deze categorie vind je lampen met een lichtintensiteit tot 14400 lumen. De kleurtemperatuur van deze lampen is koud 7600 - 8000k. Ze hebben een levensduur van maar liefst 3000 uur en het vermogen is variabel van 189 tot 330 watt. Door ons zorgvuldig geselecteerde aanbod bieden wij gasontladingslampen van Philips en Showtec. Deze hebben op dit gebied namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Zit je gewenste gasontladingslamp er niet tussen?

Heb je een HID lamp nodig die hier niet tussen staat? neem dan contact op met onze klantenservice en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bekijk ook eens onze andere lampen in ons brede aanbod aan licht, geluid, DJ gear en special effects. Koop je vandaag je gasontladingslamp, dan heb je deze, mits voorradig, morgen al in huis! Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, -. Wij adviseren je hierdoor tijdens het bestellen zoveel mogelijk te combineren tot één bestelling uit ons aanbod van 15.000+ producten.