Gekleurde SpeakON of PowerCON tule

Het is in sommige gevallen belangrijk of handig bij het prikken van je SpeakON of PowerCON kabels om snel en gemakkelijk te kunnen herkennen welke kabel bedoeld is voor welke ingang. Dit voorkomt klungelige en onhandige situaties tijdens een soundcheck, repetitie of tijdens een show. Beter voorkomen dan genezen is in dit geval de wijze gedachten achter het gebruiken van gekleurde pluggen. Kleuren herken en onderscheid je sneller dan een tekst of icoontje. Je hebt de keuze uit 10 onderscheidbare kleuren wat in de meeste situaties voldoende zou moeten zijn. Gekleurde SpeakON of PowerCON pluggen koop je snel en voordelig online bij Fritz-Events!

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €5
Merken
Kleur
Toon meer
BSL-1 tule bruin voor speakON & PowerCON
€ 0,90
BSL-3 tule oranje voor speakON & PowerCON
€ 0,90
BSL-5 tule groen voor speakON & PowerCON
€ 0,90
BSL-7 tule paars voor speakON & PowerCON
€ 0,90
BSL-9 tule wit voor speakON & PowerCON
€ 0,90
BSL-8 tule grijs voor speakON & PowerCON
€ 0,90

Fritz-Events voor al je SpeakON en PowerCON pluggen, kabels en verlopen

Alle denkbare kabels, pluggen, verdelers en verlopen op het gebied van licht, geluid, DJ gear en special effects. Denk aan apparatuur voor de overdracht van data, audio, licht, stroom en beeld. Ons brede aanbod aan bekabeling vind je gesorteerd en overzichtelijk terug in onze categorie "bekabeling".

Vragen over SpeakON en PowerCON kleurcodering?

Bij vragen over kleurcoderingen neem je contact met ons op door middel van onze klantenservice. Wil jij bijvoorbeeld een kleurcodering voor ander typen kabels of producten, dan horen wij dit graag en zoeken wij uit of wij dit kunnen leveren! Koop vandaag nog voor 18.00 uur je gekleurde SpeakON of PowerCON tules en je hebt ze morgen al in huis. Bij een orderwaarde boven de €75, - is verzending tevens geheel gratis!