DJ Set

Welkom bij dé online winkel voor het kopen van een complete DJ set. Binnen deze categorie vind je populaire DJ sets met alle functies aan boord die nodig zijn voor het uitvoeren van ultieme DJ gigs. Een DJ set bestaat uit een 2 kanaals mixer en 2 tabletops. Een Pioneer DJ set kun je koppelen aan je laptop voor het gebruiken van RekordBox DJ. Deze DJ sets zijn met name geschikt voor de DJ die aardig aan de weg aan het timmeren is en het grotere publiek wil bereiken. Om op te kunnen treden heb je naast een DJ set behoefte aan een DJ koptelefoon en DJ flightcase. Wil jij een DJ set kopen tegen een scherpe prijs en met uitstekende service, dan zit je hier goed. Daarnaast is verzending gratis vanaf €75, - en bestel je vóór 18 uur vandaag, dan heb je een DJ set, mits voorradig, morgen in huis.

... Lees meer
Prijs
Min: €0
Max: €2500
Merken
XDJ-RX3 dj controller
€ 2.049,00
XDJ-RR dj controller
€ 1.135,00
XDJ-XZ dj controller
€ 2.429,00

DJ set mengpaneel

Een DJ mixer, ook wel mengpaneel genoemd, regelt de weergave van lage, midden en hoge tonen en het uitvoervolume dat binnenkomt van de twéé tabletops (ook mediaspelers genoemd). Zo kun je gemakkelijk en smooth switchen van het een naar het andere nummer zonder last te ervaren van grote volumeverschillen en plotselinge overgangen.

DJ set tabletops

Met een tabletop pas je het tempo van de muziek aan. Het is namelijk belangrijk dat 2 nummers op hetzelfde tempo en in dezelfde maat worden gespeeld tijdens de overgang om de juiste sfeer te kunnen behouden.

Advies over de keuze van je DJ gear?

Wil je graag een DJ mix set of DJ live set kopen en kun je hier advies bij gebruiken? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van DJ gear kunnen wij iedere DJ, van beginner tot prof, voorzien van eerlijk en deskundig advies. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in het Brabantse Cuijk.