Hazervloeistoffen

Showtec Hazervloeistof 1L

€7,95

Kan hazervloeistof van Showtec, met een inhoud van 1 Liter. Een hazer produceert dunnere rook in vergelijking met een normale rookmachine. Deze vloeistof is dan ook geschikt voor de meeste hazers.

Showtec Hazervloeistof 5L

€29,60

Deze hazervloeistof is geproduceerd op basis van een oliesubstantie. Hij is onder andere geschikt voor de Antari HZ400 en HZ500 hazers. Inhoud van de kan is 5 liter.

Rush by Martin Rush & Thrill hazervloeistof 5L

€18,90

Dit is de beste hazervloeistof voor veel hazers. Deze Rush by Martin Rush & Thirll hazervloeistof wordt geleverd in verschillende groottes. Dit is de kan met 5 liter.

Rush by Martin Rush & Thrill hazervloeistof 2.5L

€10,90

Deze Rush by Martin Rush & Thrill vloeistof is voor vele hazers de beste vloeistof die er te krijgen is. Dit is de 2,5L variant. Hij produceert een dunne rooklaag, waardoor lichteffecten goed zichtbaar worden.

Cameo Instant Haze Fluid hazervloeistof 5L

€29,00

De Cameo Instant Haze hazervloeistof is speciaal ontwikkeld voor de hazers van Cameo. Het zorgt voor een fijne mist die langdurig blijft hangen. Ideaal voor drive-in shows en theaters dus.

Look VL Unique hazervloeistof 2 Liter

€25,30

Vloeistof op? Dit kannetje vloeistof kan direct verwisseld worden met het oude kannetje, je hoeft dus het oude kannetje niet bij te vullen. Snel en efficiënt.

Look VL Unique hazervloeistof 10 Liter

€101,50

De Look Unique maakt gebruik van deze speciale Unique hazervloeistof, deze kan van 10 liter is speciaal voor de grote verbruiker.

MagicFX Pro hazervloeistof waterbasis 5L

€14,50

Met deze Pro hazervloeistof van MagicFX kun je een dunne mist in de ruimte blazen waardoor lichteffecten beter zichtbaar worden en nog beter tot hun recht komen. Dit is de variant die werkt op waterbasis.

MagicFX Pro hazervloeistof oliebasis 5L

€26,50

Met deze Pro hazervloeistof van MagicFX kun je een dunne mist in de ruimte blazen waardoor lichteffecten beter zichtbaar worden en nog beter tot hun recht komen. MagicFX heeft deze vloeistof gemaakt op oliebasis.

Cameo Fine Fluid hazervloeistof 5L

€13,90

Deze Fine Fluid hazervloeistof geeft een dunne mist die zeer lang blijft hangen. Deze hazervloeistof word in een per 5 liter geleverd.

Cameo Haze Fluid hazervloeistof 5L

€23,80

Opzoek naar hazervloeistof? Deze Haze Fluid hazervloeistof geeft dunne mist die zeer lang blijft hangen. Deze hazervloeistof is er ook in een 10 liter versie.

Cameo Haze Fluid hazervloeistof 10L

€54,95

Deze grote jerrycan Haze Fluid hazervloeistof van 10 liter geeft een fijne mist die lang blijft hangen. Tevens is deze hazervloeistof in een 5 liter jerrycan verkrijgbaar.

JEM C-Plus haze hazervloeistof 2,5 liter

€41,00

De JEM C-plus hazervloeistof is alleen geschikt voor de JEM Hazer Pro en JEM Compact Hazer Pro machines. Hij wordt geleverd in een tankje van 2,5 liter en produceert zeer fijne waasdeeltjes.

Antari Hazervloeistof op oliebasis 5L

€72,50

Deze hazervloeistof is alleen geschikt voor machines die gebruik maken van een compressor systeem, zoals de Antari HZ-400, HZ-500 en HZ-350.

Antari Hazervloeistof op oliebasis 1L

€16,95

Deze hazervloeistof is alleen geschikt voor machines die gebruik maken van een compressor systeem, zoals de Antari HZ-400, HZ-500 en HZ-350.

JEM K1 Hazervloeistof 2,5 liter

€27,00

Ben je in het bezit van de JEM K1 hazer, gebruik dan alleen deze hazervloeistof. Deze kan is voorzien van 2,5 liter vloeistof.

JEM K1 Hazervloeistof 9,5 liter

€89,00

Ben je in het bezit van de JEM K1 hazer, gebruik dan alleen deze hazervloeistof. Deze kan is voorzien van 9,5 liter vloeistof.

JEM R-365 Hazervloeistof voor JEM Ready 365 5 liter

€75,00

Deze vloeistof is alleen geschikt voor de JEM Ready 365 hazer. Het is een vloeistof op waterbasis, gemaakt voor het beste haze-effect. De inhoud is 5 liter.

JEM R-365 Hazervloeistof voor JEM Ready 365 9,5 liter

€154,00

Deze vloeistof is alleen geschikt voor de JEM Ready 365 hazer. Het is een vloeistof op waterbasis, gemaakt voor het beste haze-effect. De inhoud is 9,5 liter.

Look VL Unique hazervloeistof 25 Liter

€262,00

De Look VL Unique hazervloeistof in een cherrycan van maar liefst 25 liter, perfect voor de echte grote verbruikers onder ons!

Om schade aan je hazer te voorkomen, is het belangrijk om de juiste vloeistof te gebruiken. In de productomschrijving van de vloeistof staat vermeld voor welke apparaten deze geschikt is. Sommige hazers van het merk Martin hebben zelfs hun eigen vloeistof. Deze vloeistoffen zijn speciaal voor dat type ontwikkeld en het beste voor het apparaat. Gebruik van verkeerde hazervloeistoffen kan niet alleen het apparaat beschadigen, het kan ook invloed hebben op de garantie. Twijfel je over de juiste vloeistof? Neem dan gerust even contact met ons op.