Studio apparatuur

Goede studio apparatuur is onmisbaar voor iedere muziek producer, DJ en muzikant. Voor een eerlijk en hoogwaardige kwaliteit geluid kom je er niet onderuit om professionele studio apparaten aan te moeten schaffen. Het verschil ten opzichte van andere apparatuur is hiervoor te groot en dit kan nadelig zijn voor de kwaliteit van je opnames. Studio apparatuur koop je hier tegen scherpe prijzen. Bestel je daarnaast voorradige producten vóór 18.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis en verzending is gratis vanaf €75, -.

... Lees meer

Zorgvuldig geselecteerd aanbod aan studio apparaten

Dit is dé plek waar je vindt wat je nodig hebt voor het opnemen van muziek. De moderne producer vindt hier alle digitale middelen en bijbehorende accessoires. Tegenwoordig werken producers in combinatie met een laptop, tablet of smartphone. Hierop is ons huidige assortiment precies afgestemd. Zo vind je hier apparatuur die speciaal ontwikkeld zijn voor studio gebruik. Je benodigde audio interface, speaker, koptelefoon, meubel, microfoon, statief of noppenschuim vind je hier gegarandeerd!

Van beginnende studio producer tot pro

Door ons brede aanbod aan studio apparatuur bieden wij producten voor zowel beginnende als professionele producers. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor zowel een budget Rode studio microfoon als een professionele Lewitt. Hetzelfde geld voor alle andere productgroepen binnen deze categorie. Zo zijn Pioneer systemen uitermate geschikt voor beginnende producenten terwijl de voorkeur bij professionele producers eerder uit zal gaan naar professionele ADAM speakers.

DJ Gear accessoires

Je brengt ongetwijfeld veel tijd door in je studio of repetitieruimte. Duurzame studio accessoires zijn hierdoor geen overbodige luxe. Een fijne werkplek draagt bij een hoge productiviteit en het plezier dat je eraan beleeft. Om deze rede bieden wij speciale hoogwaardige meubels, hardware en luidsprekerstatieven. De luidsprekerstatieven zijn tevens bedoeld om akoestiek te perfectioneren door trillingen te dempen. Ook noppenschuim en akoestische doeken dragen hier ongetwijfeld aan bij.

Studio materiaal live willen ervaren?

Het is erg belangrijk om uiterst tevreden te zijn met studio materiaal dat je aanschaft. Kom gerust langs in onze 200m2 grote showroom in het Brabantse Cuijk. Wil je bijvoorbeeld een microfoon, speaker of koptelefoon kopen, dan wil je dat deze voldoet aan je persoonlijke voorkeur. Ook online kunnen we je ook eerlijk en deskundig advies. Voor alle vragen neem je contact op met onze klantenservice.