Ladder truss

Diverse ladder truss typen

Heb je al een bestaande truss installatie, dan wil je uiteraard dat je ladder truss daar perfect op aansluit. Hieronder staan de ladder truss typen opgesomd waarbij vermeld staat met welke andere typen trussen ze verenigbaar zijn.

  • Showtec PS30 (verenigbaar met Milos)
  • Showtec FS30 (verenigbaar met Prolyte)
  • Prolyte X30L
  • Duratruss DT 32

Ladder truss van stevig, licht en duurzaam materiaal

Alle trussen die wij aanbieden zijn gemaakt van licht en sterk aluminium. Door de eigenschappen van aluminium kunnen trussen snel en moeiteloos worden opgebouwd en hebben de installaties een indrukwekkend hoog draagvermogen. Daarnaast raken trussen niet snel beschadigd, waardoor het een duurzame oplossing is voor ieder licht- en geluidsbedrijf of evenementlocatie.

Vragen over producten of je gewenste truss installatie?

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht en geluid. Wij hebben hierdoor veel ervaring op het gebied van trussen & statieven. Heb je vragen over een complete ophangsystemen of over een type ladder truss? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag! Wij kunnen namelijk een scherpe offerte in elkaar zetten of voorzien in eerlijk en deskundig advies. Wil je daarnaast online je producten bestellen, dan heb je ze, indien voorradig, morgen al in huis door ze vóór 18.00 uur te bestellen en is verzending gratis vanaf €75, -.