Ladder truss

Een ladder truss wordt voornamelijk toegepast voor simpele lichttoepassingen. Een ladder truss bestaat uit twéé aluminium hoofdbuizen met daartussen spijltjes. Bijna iedere ladder truss wordt compleet geleverd inclusief benodigde spigotten, pinnen en R-clips. Door ons complete aanbod vind je binnen deze categorie een passende ladder truss baseplate, T-stuk, kruis en hoek van 45-, 60-, 90-, 120- en 135 graden. Wil je een ladder truss installatie of slechts een onderdeel kopen, dan ben je bij Fritz-Events aan het juiste adres. Bij ons koop je namelijk onderdelen en complete installaties snel en voordelig online. Neem contact met ons op voor het ontvangen een scherpe offerte of voor eerlijk en deskundig advies.

... Lees meer

Diverse ladder truss typen

Heb je al een bestaande truss installatie, dan wil je uiteraard dat je ladder truss daar perfect op aansluit. Hieronder staan de ladder truss typen opgesomd waarbij vermeld staat met welke andere typen trussen ze verenigbaar zijn.

  • Showtec PS30 (verenigbaar met Milos)
  • Showtec FS30 (verenigbaar met Prolyte)
  • Prolyte X30L
  • Duratruss DT 32

Ladder truss van stevig, licht en duurzaam materiaal

Alle trussen die wij aanbieden zijn gemaakt van licht en sterk aluminium. Door de eigenschappen van aluminium kunnen trussen snel en moeiteloos worden opgebouwd en hebben de installaties een indrukwekkend hoog draagvermogen. Daarnaast raken trussen niet snel beschadigd, waardoor het een duurzame oplossing is voor ieder licht- en geluidsbedrijf of evenementlocatie.

Vragen over ladder truss?

Wij zijn al ruim 10 jaar dé specialist in licht en geluid. Wij hebben hierdoor veel ervaring op het gebied van trussen & statieven. Heb je vragen over een complete ophangsystemen of over een type ladder truss? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag! Wij kunnen namelijk een scherpe offerte in elkaar zetten of voorzien in eerlijk en deskundig advies. Wil je daarnaast online je producten bestellen, dan heb je ze, indien voorradig, morgen al in huis door ze vóór 18.00 uur te bestellen en is verzending gratis vanaf €75, -.